Tak nás opustilo další Coupe :(

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

Playgamer
**

Tak nás opustilo další Coupe :(

Příspěvek od Playgamer »

ahoj tak vám musím s lítostí oznámit že naše řady v pátek v 5 hodin opustilo moje coupe.hřeje mne jen pocit že nový majitel je můj kamarád a vím že se k němu bude hezky chovat, ale můžu vám říct že mi nebylo moc dobře když jsem ho videl odjíždět v dál :( tak vám všem přeji mnoho šťastných km a třeba se tu někdy ještě ukážu :)
Hyundai Coupe r98 2.0 16V - prodáno :(
Ford Mondeo 2.0 16V TDCi 85kW - chip na 110kW
Reklama

vipe
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak nás opustilo další Coupe :(

Příspěvek od vipe »

Doufám že kamarád má kontakt na toto fórum. :wink:
Jinak ti přeji také plno kilometrů bez nehod v novém voze.
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Playgamer
**

Příspěvek od Playgamer »

jj díky moc :) třeba si zase case, koupim coupe ... ale už novější model :)) tak třeba někdy časem ... mějte se a hodně šťastnejch km.jinak konakt jsem predal tak se tu zajisté objeví :)
delphino
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od delphino »

a na co presedas,jestli se muzu zeptat :)
Hyundai coupe 1.6 98 16V
Playgamer
**

Příspěvek od Playgamer »

hodně mě to mrzí, ale potřebuju auto co bude mít alespoň 4 pytle, vzhledem k tomu že budu 2x týdně jezdit brno - sedlčany.Rozhoduju se mezi BMW E46 asi 330 xDi a Ford Mondeo 2.0 nebo 2.2 tdci. ale asi to vyhraje mondeo protože za stejnou cenu co koupím BMW rok max 2003 a najeto přes 150 000 můžu koupit mondeo 2006 najeto 65 000.Ale už to nebdue sporťáček ... no co třeba si časem koupím nové coupe :))
DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

to bych taky sel spis do mondea to jsou v pohode auta, i kdyz ford treba krachne :)
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
shotik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shotik »

ty ses ze sedlcan nebo z brna? ja pochazim ze sedlcan .) jezdim tma na vikendy obcaS:)
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
mirpie

Příspěvek od mirpie »

Playgamer píše:hodně mě to mrzí, ale potřebuju auto co bude mít alespoň 4 pytle, vzhledem k tomu že budu 2x týdně jezdit brno - sedlčany.Rozhoduju se mezi BMW E46 asi 330 xDi a Ford Mondeo 2.0 nebo 2.2 tdci. ale asi to vyhraje mondeo protože za stejnou cenu co koupím BMW rok max 2003 a najeto přes 150 000 můžu koupit mondeo 2006 najeto 65 000.Ale už to nebdue sporťáček ... no co třeba si časem koupím nové coupe :))

jo, vzal bych Mondeo 2.2TDCI, má to 170koní a když už se něco vysere, tak servis ve Fordu přecejen vyjde levněji, než servis v BMW. A podvozek mondea je taky špičkovej.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Playgamer
**

Příspěvek od Playgamer »

právě ... taky to vidím na to mondeo ... i kdyby TDCi 2.0 tak mam domluvenej chip s doživotní zárukou :) tkže v pohodě ... jinak jsem ze sedlčan, resp. z osečan a vracím se každý víkend tak někdy můžeme dát spicha :))

EDIT: shotík - nejezdíš náhodou na víkendy do Vrchotovejch Janovic?? :) já jen jestli nejsi ten kterýmu jsem prodával to sklo spolujezdce? :)
Playgamer
**

Příspěvek od Playgamer »

Tak dneska jsem koupil Ford Mondeo 2.0 TDCi, musím říct že jede moc hezky a za houby :) jel jsem po D1 180km/h a ani jsem nevěděl že jedu :) a zrychlení taky moc pěkný dá se to určitě srovnat s coupe 2.0 resp. když sepne turbo tak mondeo vyhrává :) a to má o 25 koní míň(coupe 102kW a mondeo 85kW).Takže spokojenost, spotřeba +-5 litrů. :)
MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

Playgamer píše:Tak dneska jsem koupil Ford Mondeo 2.0 TDCi, musím říct že jede moc hezky a za houby :) jel jsem po D1 180km/h a ani jsem nevěděl že jedu :) a zrychlení taky moc pěkný dá se to určitě srovnat s coupe 2.0 resp. když sepne turbo tak mondeo vyhrává :) a to má o 25 koní míň(coupe 102kW a mondeo 85kW).Takže spokojenost, spotřeba +-5 litrů. :)
Dobrá koupě... nedávno sem řídil tu 2.2 nebo 2.5? Já nevim, ona taky nevěděla co tam má za motor, ale jelo to jak ďas :-) Zasranej chrochták :D Ale co, klidně bych hned měnil :roll:
Hyundai Coupe 2.0 16v 1997
102kW G4GF
dB Drag Racing 136,2dB :D
Obrázek
jandaxx

Příspěvek od jandaxx »

Tak naftové Mondeo TDCI 85 KW je nejlepší možná volba z chrochro motorů. Je totiž nejméně poruchové. Používá vstřikování od jiného výrobce, než verze 96 KW a 2,2 114 KW. Ty jsou naopak poruchové až moc.
Playgamer
**

Příspěvek od Playgamer »

2MartasZ: JJ, to byla ta 2.2 114kW to jede jako ďas, já jsem nad ním taky přemejšlel ale hlavně ty začínaly o dalších 100 000 dál a ND na ně skoro nejsou, protože těchle aut u nás moc neni ... a objednávat všechno z forda ... no nevim asi bych se zbláznil :)

2jandaxx: Promin ale dovolim si nesouhlasit.O tomhle jsem se bavil s kámošem co dělá hodně dlouho u fordu a rukama mu prošlo možná víc mondeí než jsme viděli v životě oba dohromady :D všechny tyhle TDCi co se vlastně vyráběly od myslim konce 2000 do půlky roku 2003 byly poruchový, ale pozor jenom u nás poruchový.Třeba v rakousku s tím problémy neměli, protože u nich je kvalitní nafta do který neni ani potřeba přidávat mazivá aditiva.U nás je tak nekvalitní nafta, že se přidřelo čerpadlo ze který šly špony, ty zanesly vstřikovače a to znamenalo oprava tak za cca 60 tisíc.od půlky 2003 se už dávaly nový čerpadla od Delphi který jsou už silnější a víc toho vydržej ale stejně to chce tankovat kvalitní naftu.Podle nezávislých testů nejlépe dopadla Benzina ten dražší diesel a pak neni špatnej OMW ale na Shellce podle testu davaj naftu ktera je stejna jako normalni ale za cenu s aditivama :/ ja tankuju na Benzine a jsem spokojen :)

A ještě o tom 85kW sice to neni papírově moc ale ten motor umí s autem pěkně zahýbat vzhledem k tomu že má auto přes 1500kg, a včera jsem si zkoušel dávat trochu ostřejší jízdu po okreskách a nechtělo se mi věřit že to auto dokáže tolik sedět.Porovnat to můžu objektivně akorát s coupečkem protože to auto mělo jediný sériovej podvozek z těch aut co jsem měl dřív, a můžu vážně říct že tam kde jsem se s coupatkem bál jet v zatáčce 80 protože jsem už cítil jak auto trochu klouže do boku, tak s mondeem jsem tam jel 120-130 ale hlavně jsem skoro nepoznal že jedu :))
jandaxx

Příspěvek od jandaxx »

Nemusíš se omlouvat :) Já tady taky občas nesouhlasím a dávám to tvrdě najevo. Tyhle moudra čerpám z časopisu Auto Diesel. Myslím si, že to je nejfundovanější a nejodbornější časopis na trhu, co se týče naftovych mtorů. Vřele proto doporučuji. Čtu ho, ačkoli jsem benzíňák. A tam právě psali, že tahle verze - 85kw je nejpovedenější. Hlavně z toho důvodu, že používá komponenty od jiného výrobce než verze 96 a 114kw. Případně mohu ten článek dohledat. Je pravda, že tuzemská nafta je asi loterie. Ačkoli nemám rád Benzinu, (má neustále syndrom soc. podniku) tak je její nafta pravidelně vyhodnocována jako nejlepší na trhu. Narozdíl od Shellu, který nedopadá moc dobře.
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Playgamer píše:Tak dneska jsem koupil Ford Mondeo 2.0 TDCi, musím říct že jede moc hezky a za houby :) jel jsem po D1 180km/h a ani jsem nevěděl že jedu :) a zrychlení taky moc pěkný dá se to určitě srovnat s coupe 2.0 resp. když sepne turbo tak mondeo vyhrává :) a to má o 25 koní míň(coupe 102kW a mondeo 85kW).Takže spokojenost, spotřeba +-5 litrů. :)
Čtu tvé příspěvky a je to hlavně o nadšení z nového auta.To je samozřejmě v pořádku,ale pocit z turbo chrochty je opravdu pocit,protože i tvé bývalé Coupe RD mělo skoro o 2 vteřiny :!: lepší zrychlení,bylo o dost lehčí,motor o 17kW silnější,vyšší max.rychlost,nižší těžiště,rovnoměrnější rozložení hmotnosti.......Pocit a realita není totéž.Pokud jsi nevlastnil vrak Coupe RD. :wink: Neber to tak,že bych ti chtěl kazit radost z výměny,pokud jsi hledal pohodlné a větší auto,tak jsi udělal s nákupem moc dobře.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Odpovědět

Zpět na „COUPE“