Xenony
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
-
- **
Xenony
Tak dneska jsem namontoval xenony tak jsem zvědavej na večer!
- Reklama
Re: Xenony
Hod sem nejake fotecky nech sa kochame aj mi ostatni.
Ozaj ake mas, 6000K alebo 8000K?
ix35 F/L 2.0 CRDi 135kW 4x4 PREMIUM White 2/2014
i30 CW 1.6CRDi VGT 85kW STYLE, 6/2008 - bolo super no už je preč
Renault Megane 1.4 55kW, 6/1999
-
- **
Hodím zejta a mám 8000kbushman píše:Hod sem nejake fotecky nech sa kochame aj mi ostatni.
-
- **
A mas nejake fotky aj z priebehu montaze?
Pytal som sa na tuto otazku uz aj v inom vlakne ale zatial som nedostal odpoved, tak skusim znovu.
Musel si robit v telese svetlometu nejake upravy ako napr. zvacsovanie diery pre vybojku?
Pytal som sa na tuto otazku uz aj v inom vlakne ale zatial som nedostal odpoved, tak skusim znovu.
Musel si robit v telese svetlometu nejake upravy ako napr. zvacsovanie diery pre vybojku?
-
- **
Omlouvám se zato že jsem nenafotil postup ale je to uplně jednoduché.Uděláš pouze jenom otvov krytu světlometu a startér namontuješ na ten třetí šroubek.Opravdu je to moc jednoduché!!!!Za jednu hodinku to máš hotové!!!zello píše:A mas nejake fotky aj z priebehu montaze?
http://img123.imageshack.us/img123/3995/sv300118bl3.jpg
http://img242.imageshack.us/img242/3940/sv300119tx7.jpg
Mas to pekne.
Ozaj frezka na zväcsenie otvoru bola sucastou balenia?
ix35 F/L 2.0 CRDi 135kW 4x4 PREMIUM White 2/2014
-
- **
Jo byla!bushman píše:Mas to pekne.
- Michal Jedlička
- *
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, chci se zeptat. Ja je tam mam taky, neco pres tyden a vypozoroval jsem jednu vec. Zhorsil se mi prijem radia. Pokazde kdyz je zapnu, zhorsi se mi signal. Nemas ten samy problem?Radek Švub píše:Jo byla!bushman píše:Mas to pekne.
-
- **
Já než jsem je tam namontoval tak jsem si hodně o tom přečetl!A dočetl jsem se tam když namontuješ levnější xenony tak to ruší rádio!Tak jsem si našel takové které neruší.Takže já nemám žádnej problém.A jaké tam máš namontované?Michal Jedlička píše:Ahoj, chci se zeptat. Ja je tam mam taky, neco pres tyden a vypozoroval jsem jednu vec. Zhorsil se mi prijem radia. Pokazde kdyz je zapnu, zhorsi se mi signal. Nemas ten samy problem?Radek Švub píše:Jo byla!bushman píše:Mas to pekne.
Podle me to neni vubec rozumne.
- i30 sviti skvele. (obcas staci jen trochu otrit svetlomety)
- muzes za to dostat pokutu (i kdyz s nasi policii)
- pokud ti nekdo zpusobi skodu na aute (bude znaly) tak je schopny ric, ze nemas auto zpusobile k provozu na pozemnich komunikacich, a tuzi jsi tam nemel co delat a nakonec si celou skodu zaplatis sam i jemu
- muzes mit problem na STK
- protoze nebudes mit automaticke naklapeni a pravdepodobne i ostrikavani, tak budes oslnovat ostatni a tohle mi posledni dobou moc vadi, kdyz kazdej ... si montuje xenony jak se mu libi a pak oslnuje ostatni
toto samozdrejme plati jen pokud je to neoficialne dodelane do auta
viz
http://auto.idnes.cz/xenony-sviti-stale ... tomoto_fdv
- i30 sviti skvele. (obcas staci jen trochu otrit svetlomety)
- muzes za to dostat pokutu (i kdyz s nasi policii)
- pokud ti nekdo zpusobi skodu na aute (bude znaly) tak je schopny ric, ze nemas auto zpusobile k provozu na pozemnich komunikacich, a tuzi jsi tam nemel co delat a nakonec si celou skodu zaplatis sam i jemu
- muzes mit problem na STK
- protoze nebudes mit automaticke naklapeni a pravdepodobne i ostrikavani, tak budes oslnovat ostatni a tohle mi posledni dobou moc vadi, kdyz kazdej ... si montuje xenony jak se mu libi a pak oslnuje ostatni
toto samozdrejme plati jen pokud je to neoficialne dodelane do auta
viz
http://auto.idnes.cz/xenony-sviti-stale ... tomoto_fdv
i30 Made in CZ 1,4 CVVT
Tak snad nebude tak blbej, aby s tim jel na STK, kdyz vyndat xenony trva par minut. To samy dopravni nehoda - nez prijedou bengalci, vymenim to a je pokoj. A co se tyce cockovejch svetel, tam je to parada, Jen malokdo na prvni pohled pozna, ze tam nepatri - protoze jedinym ukazatelem muze byt ostrikovani svetel. Takze u i30, Santy, Sonaty, Coupe bych to vubec neresil a dal je tam.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
me je to osobne uplne jedno a ja si je do i30 davat nebudu. Pokud me nekdo neoslnuje spatne serizenyma svetlama (Xenony i ostani) tak vidim dobre. Jen upozorneni pro ostatni, ze to neni jen tak si proste namontovat xenony. Ze s tim muze byt i pravni problem.Hardcam píše:Tak snad nebude tak blbej, aby s tim jel na STK, kdyz vyndat xenony trva par minut. To samy dopravni nehoda - nez prijedou bengalci, vymenim to a je pokoj. A co se tyce cockovejch svetel, tam je to parada, Jen malokdo na prvni pohled pozna, ze tam nepatri - protoze jedinym ukazatelem muze byt ostrikovani svetel. Takze u i30, Santy, Sonaty, Coupe bych to vubec neresil a dal je tam.
btw Tim, ze si budes pred druhym pri dopravni nehode vyndavat xenony, tim vubec nevzbudis pozornost
i30 Made in CZ 1,4 CVVT
Dotaz : co na to ovšem bude říkat STK ?
Kamarád si dával xenony do octavie a z STK ho vyhodili a ještě upozornili policajty.
Kamarád si dával xenony do octavie a z STK ho vyhodili a ještě upozornili policajty.