Celne sklo ryha
Moderátoři: vipe, Moderátoři
-
- *
Celne sklo ryha
Nazdar, vcera som si vsimol, ze mam na celnom skle akoby puklinu od kamienka. Nie je to nic velke a nevyzera, ze by sa to malo zvacsovat. Je to nieco ako vacsia ryha. Da sa s tym nieco robit aj bez vymeny celeho celneho skla? dakujem
- Reklama
Re: Celne sklo ryha
Prasklina se dá zalepit. Doporučil bych v podstatě jakýkoliv servis na automobilová skla. Auto si tam nechají, dají ho do vytápěné haly a po zahřátí zalepí sklo. Každopádně musí vydat certifikát na opravené místo. Je tam nakreslené přední sklo a oni vyznačí místo opravy. Je to kvůli technické. Prasklina nesmí být v zorném poli řidiče! Doporučuji prasklé místo přelepit náplastí nebo něčím podobným, aby se tam nedostala špína.
Měl jsem něco podobného. Cena byla 700 nebo 800 Kč. Pokud je sklo pojištěné, tak v některých pojišťovnách to proplácejí.
Měl jsem něco podobného. Cena byla 700 nebo 800 Kč. Pokud je sklo pojištěné, tak v některých pojišťovnách to proplácejí.
Hyundai Getz 1.1 - prodáno
Hyundai i30 1,6 CRDi Comfort, 66 kW, Vivid Blue
Hyundai i30 1,6 CRDi Comfort, 66 kW, Vivid Blue
Re: Celne sklo ryha
Já dostal kámenem tak moc do čelního skla,že byla dírka skrz.S pojistkou (připojištěné čelní sklo za 500 Kč ročně)jsem zajel do servisu, sklo dali fungl nové,dokonce dokázali přendat dálniční známku a navíc místo čirého mám zabarvené s tím zeleným pruhem u horní hrany proti sluníčku. Podepsal jsem cenu asi 11300 , už si to nepamatuju..a vše OK...pojišťovna to zatáhla.
Getz UG 1341