nevejdu se do Santa Fe
Moderátoři: miooo, Moderátoři
nevejdu se do Santa Fe
Zdravím všechny příznivce těchto vozů a měl bych dotaz.. K vánocům sem si pořídil Santa Fe 2,0 crdi rv.2004 ale bohužel sem 194 cm vysoký a vážící přes 140 kg a sem tam tudíž dost naknop Chtěl bych se zeptat,jestli neporadíte,jak třeba posunout sedadlo víc dozadu,nebo nějaký jiný řešení.. Děkuji moc za rady..
Santa Fe 2.0 crdi r.v. 2004 83Kw
- Reklama
Re: nevejdu se do Santa Fe
pod sedackou mas packu, kterou se sedadlo posunuje po kolejnici vpred smerem k volantu a vzad. Packu najdes smerem k prostoru pro nohy. Doufam, ze to tak ma i Santa. Dalsim zpusobem je naklon operky, jeji packu bys mel najit u bocniho sloupku + dve dalsi kolecka na naklon sedaku.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- black_sheep
- Moderátor
to je naky divny myslim ze to bude mit i vyskove stavitelne sedaky, na to zase poslouzi nejspis kolecko po prave ruce zboku (tak to ma lantroj).
ale prvni co me pri pohledu na tohle napadlo je "kuwa ten musi byt nejakej velikej"
ale prvni co me pri pohledu na tohle napadlo je "kuwa ten musi byt nejakej velikej"
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Jo díky za info.. Fakt sem dost vyžranej
To že jdou sedačky normálně posunovat,tak to sem zvládnul
Měl sem na mysli jěště něco víc,než dát to jen na doraz.. Ale i tak díky
To že jdou sedačky normálně posunovat,tak to sem zvládnul
Měl sem na mysli jěště něco víc,než dát to jen na doraz.. Ale i tak díky
Blacku, po levy ruce...
TURY: jak jsem psal, jeste vyrazne pomuze naklon operky + sedaku...takhle Ti to treba prijde jako blbost, ale ve skutecnosti je to znat.
TURY: jak jsem psal, jeste vyrazne pomuze naklon operky + sedaku...takhle Ti to treba prijde jako blbost, ale ve skutecnosti je to znat.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Jsem o něco vzrustově menší a o něco vypasenější,ale problém jsem něměl akorát jsem si musel nastavit jinou výšku sedáku třeba po manželce.
Hyundai Santa Fe CRDi 2.0 VGTr.v.2005-2008,Hyundai Santa Fe Elegance 2,2 r.v.2008-2013-Subaru xv 2013-
já konkrétně problémy nemám, ale samotné sedačky jsou dle mě konstruovány pro hubené korejky, to boční vedení je fakt na hodně úzký lidi
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
- Rexcor
- Kontaktovat uživatele:
No sedačky jsou spíš jako křesla. Takže boční vedení téměř žádné. Teda furt lepší než sedačky ve Fábii.
Subaru: Outback 3,0H6; Outback 3,6R6, Legacy 2,0D
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
TURYHO chápu, mám podobný parametry a tudíž i podobný problém a už jsem o tom taky přemýšlel. U Fiatu stačilo sklepnout dorazy a sedačka šla posunout dál. Tady to snad bude podobný, až bude lepší počasí tak na to kouknu.
Jinak sklopení opěradla sice pomůže, ale volant je seřiditelný bohužel jen výškově a při sklopení opěradla jak by mě vyhovovalo se volant dostává trochu daleko.
Jinak sklopení opěradla sice pomůže, ale volant je seřiditelný bohužel jen výškově a při sklopení opěradla jak by mě vyhovovalo se volant dostává trochu daleko.
Moje řeč... To s těmy dorazy je dobrý nápad
Taky na to mrknu...
Jinak sem měl na mysli třeba jestli by nešlo vyměnit kolejnice z jiného vozu,nebo tak něco?
Samozřejmě vím,že posunutí a náklon pomáhá,ale mám problém s kolenem a tudíž bych potřeboval být více vzadu...
Díky všem za rady a snahu...
Taky na to mrknu...
Jinak sem měl na mysli třeba jestli by nešlo vyměnit kolejnice z jiného vozu,nebo tak něco?
Samozřejmě vím,že posunutí a náklon pomáhá,ale mám problém s kolenem a tudíž bych potřeboval být více vzadu...
Díky všem za rady a snahu...
Máme doma dvě Santy - jednu v kůži 2004 a druhou v látce 2002. Subjektivně se mi zdá, že na sedadle v kůži sedím níž.
Nevím jestli by to stačilo, ale zkus to porovnat. nebo že by se změnila konstrukce sedadel mezi 2002 a 2004 ?
clay
Nevím jestli by to stačilo, ale zkus to porovnat. nebo že by se změnila konstrukce sedadel mezi 2002 a 2004 ?
clay
Santa Fe 2,7i V6 + Santa Fe 2,4i - nyní LPG sekvence
(Toyota Carina E Combi; Ford Sierra 1,8 TDi ; Sonata 2,0 16v odpočívá v Hyundaiáckém ráji s 375 000 km
Škoda 125 L ; Škoda 120 GLS; Škoda 1100MB; Škoda 110L; Škoda Octavia Combi 1963)
(Toyota Carina E Combi; Ford Sierra 1,8 TDi ; Sonata 2,0 16v odpočívá v Hyundaiáckém ráji s 375 000 km
Škoda 125 L ; Škoda 120 GLS; Škoda 1100MB; Škoda 110L; Škoda Octavia Combi 1963)