startér
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- ALEX 74
- **
- Kontaktovat uživatele:
startér
Zdravím já měl problém ze startérem na lantře J1 když jsem otočil klíčem,tak se ozývalo jen bzučení pastorku.Tak že jsem ho vymontoval což nebylo jednoduché,ale protáhl jsem ho mezi kabelama pod sáním...musel jsem demontovat vzduchový box a nádržku na olej.Je venku a po odstranění krytu bylo na volnoběžce dost oxidace a špíny,tak jsem to vyčistil.Mám nový startér od Dave a tak ho tam v pondělí dám,ale jak se dá vyzkoušet ten původní co jsem očistil?Kde vzít 12V
Huyndai Lantra J1 1.5i 94 úpravy:sportovní sání,výfuk 3A racing styl tanabe,interier v kůži,rozpěra mezi tlumiči,litá kola borbet,rezonátor místo katu....už je prodána,fábia 1.4 16v Komfort,octávia 1.6 74kw SR prodána,
Hyudai Coupe 2.0 16v FX 139PS
Hyudai Coupe 2.0 16v FX 139PS
- Reklama
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: startér
vyzkousis ho tím ze to připojís 12V a 12V si vem z autobaterky a uvidis co to bude delatALEX 74 píše:Zdravím já měl problém ze startérem na lantře J1 když jsem otočil klíčem,tak se ozývalo jen bzučení pastorku.Tak že jsem ho vymontoval což nebylo jednoduché,ale protáhl jsem ho mezi kabelama pod sáním...musel jsem demontovat vzduchový box a nádržku na olej.Je venku a po odstranění krytu bylo na volnoběžce dost oxidace a špíny,tak jsem to vyčistil.Mám nový startér od Dave a tak ho tam v pondělí dám,ale jak se dá vyzkoušet ten původní co jsem očistil?Kde vzít 12V
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: startér
Taky mi kdysi startér jenom tak bzučel,ale to bylo na jiném autě.Byla to vadná volnoběžka.Když jsem ho vymontovaný a jenom tak v ruce zkoušel,anebo tak jenom zapojený na baterku,taky vymontovaný,tak se choval v pořádku.Ale normálně namontovaný,volnoběžka pořád prokluzovala,protože byl v zátěži.Vyměnil jsem volnoběžku a bylo to v pořádku.Taky tam mohou být už vyjeté mosazné vložky(biksy).