centrální ovládání
Moderátoři: miooo, Moderátoři
centrální ovládání
Odešel mi jeden ovladač k centrálnímu zamykání,takže mám pouze jeden a kdyby mi v něm došla baterie tak by mohl být problém s otevřením auta. Je potřeba koupit originální k Santa Fe nebo je to celkem jedno jaký ovladač k tomu je? pouze se naladí ta frekvence pod kterou se auto otevře?
Hyundai Santa Fe 2,2 CRDI, 110kw, 2006
- Reklama
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: centrální ovládání
musi ti to nekdo přes diagnostíku naucit novej ovladac do řídící jednotky a pouzít jakej koliv ovladac nelze jsou ruzne druhyRedvous píše:Odešel mi jeden ovladač k centrálnímu zamykání,takže mám pouze jeden a kdyby mi v něm došla baterie tak by mohl být problém s otevřením auta. Je potřeba koupit originální k Santa Fe nebo je to celkem jedno jaký ovladač k tomu je? pouze se naladí ta frekvence pod kterou se auto otevře?
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
Ahoj, mám ten samý problém.Poradí někdo jak to řešit? V Hyundai mi řekli ovladač + nakódování cca 3200 Kč.
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jak jsem psal v predesle odpovedi jinak ovladace nenaucisdcpaja píše:Ahoj, mám ten samý problém.Poradí někdo jak to řešit? V Hyundai mi řekli ovladač + nakódování cca 3200 Kč.
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
předchozí