Spadl mi pedál brzdy

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
vaisman
**
Kontaktovat uživatele:

Spadl mi pedál brzdy

Příspěvek od vaisman »

Hoši potřebuji radu ,dnes sem brzdil na křižovatce trošku prudčeji a něco mi ruplo v autě a de těd pedál lehčeji a níž než před tím.kapalina viditelně neubívá,a brzdíto,.A když našlapu pedálem a držím nastartuju tak mi de pedál o hodně dolů.
Tipuju to na zadní prasátka,hlávní válec a nebo prasklou membránu v posilovači.
Co vy na to?
:roll:
Mám Hyundai Accent 1,3 pr.ev.2000
Reklama

jarik65

Re: Spadl mi pedál brzdy

Příspěvek od jarik65 »

No pokud si nechceš rozbít hubu a to určitě nechceš tak s tím upaluj do servisu aspoň na prohlídku.S brzdama to není žádná prdel :!: :!: :!:
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
vaisman
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaisman »

jarik65 píše:No pokud si nechceš rozbít hubu a to určitě nechceš tak s tím upaluj do servisu aspoň na prohlídku.S brzdama to není žádná prdel :!: :!: :!:
to si mi teda pomoh :oops: To už dávno vím ale budu si to zpravovat sám tak potřebuju poradit co to je za chybu brzdy sem si už dělal sám kotouče pakny i desky,abych nemusel rozdělávat pul auta.
Naposledy upravil(a) vaisman dne 01 úno 2009, 18:46, celkem upraveno 1 x.
Patrick
*

Příspěvek od Patrick »

hlavne si poriadne kontroluj brzdovku lebo mozes mat nejaku mensiu netesnost a si ani nevsimnes ubytok brzdovky, ak ti nemizne brzdova kvap. tak potom sa ti mohli zavzdusnit brzdy a ak sa zavzdusnil len zadny okruh tak predny ti bude brzdit mozno preto ti to brzdi ale nwm no aby sa zavzdusnili brzdy musi byt netesnost cize unik br. kvapaliny tak neviem napada ma este ci ti niekedy neprevrela brz. kvapalina?? vtedy sa zmeni jej hustota cize zmakne pedal mozno by stacilo len vymenit brzdovku nwm no snad som trochu pomohol potom napis co a jak. :)
Hyundai Accent 1,3 12V
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

vaisman: poslal jsem Ti varovani at trosku umirnis svoje vyrazy.

EDIT: diky, zes to poupravil.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
vaisman
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaisman »

Patrick píše:hlavne si poriadne kontroluj brzdovku lebo mozes mat nejaku mensiu netesnost a si ani nevsimnes ubytok brzdovky, ak ti nemizne brzdova kvap. tak potom sa ti mohli zavzdusnit brzdy a ak sa zavzdusnil len zadny okruh tak predny ti bude brzdit mozno preto ti to brzdi ale nwm no aby sa zavzdusnili brzdy musi byt netesnost cize unik br. kvapaliny tak neviem napada ma este ci ti niekedy neprevrela brz. kvapalina?? vtedy sa zmeni jej hustota cize zmakne pedal mozno by stacilo len vymenit brzdovku nwm no snad som trochu pomohol potom napis co a jak. :)
Samá voda,je prasklá membrána v posilovači brzd a už mám sehnaný jiný. :D/
jarik65

Příspěvek od jarik65 »

Jestli to máš kde dělat(vyhřátá garaž nebo jenom garáž) tak mnoho zdaru při opravě,já to beru ze svýho pohledu páč parkuju venku(letos,příští rok už bude garáž) a to by se mi nechtělo ležet v týhle kose pod autem [-X ,takže hodně zdaru =D>
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
vaisman
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaisman »

jarik65 píše:Jestli to máš kde dělat(vyhřátá garaž nebo jenom garáž) tak mnoho zdaru při opravě,já to beru ze svýho pohledu páč parkuju venku(letos,příští rok už bude garáž) a to by se mi nechtělo ležet v týhle kose pod autem [-X ,takže hodně zdaru =D>
Garáž si budu muset pujčit venku bych zdechl.Jinak sorr yže sem byl zlej,trošku mě to sralo co se mi stalo.
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

vaisman: treba jsi to umazal driv, nez si to precetl...:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
vaisman
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaisman »

Hardcam píše:vaisman: treba jsi to umazal driv, nez si to precetl...:)

to už jre fuk
greg

Příspěvek od greg »

presne tohle se mi stalo taky.uz je to dyl..presel jsem celej system dal novy trubicky a do zadu prasatka a vsechno odvzdusnil a nic je to stejny,brzdito,ale jak rikas jakoby az niž tohle me nenapadlo..jak si to vymenil?a kde jsi objednal ten ND dik..
vaisman
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaisman »

greg píše:presne tohle se mi stalo taky.uz je to dyl..presel jsem celej system dal novy trubicky a do zadu prasatka a vsechno odvzdusnil a nic je to stejny,brzdito,ale jak rikas jakoby az niž tohle me nenapadlo..jak si to vymenil?a kde jsi objednal ten ND dik..
omlouvám se ale tohle špatný není podle mechanika a webu to je naopak dobře když pedál po našlapání a a nastartování neco klesne to je tím že je ten posilovač dobrý a podtlakem to jde o něco n힨.sehnal sem ho na inzerát nový ale pošlu ho zpět.
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“