Poděkování za radu
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Poděkování za radu
Děkuji všem co se mi snažili pomoci.Už je to v pořádku,dala jsem to do servisu a zjistili,že jsou to nějaké špatné uhlíky a jedna špatná svíčka.A ještě bych chtěla vzkázat mužům co se naváží do žen .Potkala jsem i muže,kteří sice jezdil autem,ale ani nevěděl jak má otevřít kapotu když jsem ho požádala aby mi přes startovací kabely nastartoval auto.Tak že pánové ,muži taky nejsou vždycky jen hvězdy
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
Re: Poděkování za radu
co to mas v podpisu???Seemann píše:
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poděkování za radu
Já bych chtěl dotčeným ženám zase vzkázat, že bohužel ve většině případů kdy někdo chce poradit se závadou na autě a popisuje ji pouhým textem, není pomoci protože:
1: na dálku se opravovat nedá
2: motor auta je velice velice složitý a kombinace růžných závad může mít stejné projevy
3: dost často ani když člověk co má o motorech nějáké ponětí stojí přímo nad motorem a projevy závady vidí, slyší atd... není schopný pomoci
4: založit téma "prosím pomoc" kde dvěma slovy odkazuji na jiné téma kde mi zatím nikdo neporadil je zbytečnost a tak trochu i projev hysterie
5: prostě se může stát, že nikdo NEVÍ nebo ho nic NENAPADÁ atd... to může být důvod proč nebyly odpověďi
Jinak gratuluju k opravě a doufám že auto ještě dlouho bude sloužit k Vaší spokojenosti (Bohužel jako ženě která si s motorem s největší pravděpodobností moc nepotyká, musím i nadále doporučit řešení závad přes servis nebo alespoň nějákou kamarádku/da co se v motorech vyzná o něco líp. Amatérská "oprava" svépomocí ačkoli vedena pod vzdáleným dozorem odborníka, může napáchat víc škody než užitku.
S pozdravem, Yurii
1: na dálku se opravovat nedá
2: motor auta je velice velice složitý a kombinace růžných závad může mít stejné projevy
3: dost často ani když člověk co má o motorech nějáké ponětí stojí přímo nad motorem a projevy závady vidí, slyší atd... není schopný pomoci
4: založit téma "prosím pomoc" kde dvěma slovy odkazuji na jiné téma kde mi zatím nikdo neporadil je zbytečnost a tak trochu i projev hysterie
5: prostě se může stát, že nikdo NEVÍ nebo ho nic NENAPADÁ atd... to může být důvod proč nebyly odpověďi
Jinak gratuluju k opravě a doufám že auto ještě dlouho bude sloužit k Vaší spokojenosti (Bohužel jako ženě která si s motorem s největší pravděpodobností moc nepotyká, musím i nadále doporučit řešení závad přes servis nebo alespoň nějákou kamarádku/da co se v motorech vyzná o něco líp. Amatérská "oprava" svépomocí ačkoli vedena pod vzdáleným dozorem odborníka, může napáchat víc škody než užitku.
S pozdravem, Yurii
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)