Motor 2.0 CRDI 83kw
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Motor 2.0 CRDI 83kw
Cau lidi
Jestli si nekdo pamatujete,nedavno jsem nekde tu psal ze mam se santikem najeto 365tkm,vlastne mam to i v podpise a prave vcera vypovedel sluzbu,kdyz jsem jel do kopce.Zacalo to klepat a hned na to třískat,auto se nedokazalo vytahnout do kopce a zdechlo.Uz je to u kamarada v servise a rekl mi do telefonu toto: praskla hlava,ventil se urval u udelal paseku a doporucil mi vzhledem k najetym km,abych se radsi podival po jinem motoru,ze nema cenu cpát prachy do tohoto.A proto se chci zeptat,zda prave nevite nekdo o tomto motoru??Kde by se dal sehnat,pokud jste ho v minulosti nekde videli??Dík za kazde info
Jestli si nekdo pamatujete,nedavno jsem nekde tu psal ze mam se santikem najeto 365tkm,vlastne mam to i v podpise a prave vcera vypovedel sluzbu,kdyz jsem jel do kopce.Zacalo to klepat a hned na to třískat,auto se nedokazalo vytahnout do kopce a zdechlo.Uz je to u kamarada v servise a rekl mi do telefonu toto: praskla hlava,ventil se urval u udelal paseku a doporucil mi vzhledem k najetym km,abych se radsi podival po jinem motoru,ze nema cenu cpát prachy do tohoto.A proto se chci zeptat,zda prave nevite nekdo o tomto motoru??Kde by se dal sehnat,pokud jste ho v minulosti nekde videli??Dík za kazde info
Mám rád český pivo,holky a nesnáším český cigá..
- Reklama
Re: Motor 2.0 CRDI 83kw
Tak to je mrzuty, moc...motor jsem videl nekdy pred rokem na sbazar.cz za 40tKc. Od ty doby nic. Snad jedine zkusit vakoviste:(
tady je akorat osazenej blok, sam na nej asi budu prihazovat
http://www.aukro.cz/item568680803_hyunday_2_0_crdi.html
tady je akorat osazenej blok, sam na nej asi budu prihazovat
http://www.aukro.cz/item568680803_hyunday_2_0_crdi.html
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
V čechách mám 2 motory s cenou okolo 50 000 kč
Na tom aukru o tom víme,už jsme se s tím typkem spojily a vypada to na dobré ceste,vanu nepotrebujem ale ten zbytek co je na aukru by se hodil prave tam tech 400 hodil kamarad ze servisu do konce aukce zbyva 2 dny,ale mi to potrebujem uz zitra tak to snad vyjde,protoze co den to ušlý zisk a ten je prave potreba....
Na tom aukru o tom víme,už jsme se s tím typkem spojily a vypada to na dobré ceste,vanu nepotrebujem ale ten zbytek co je na aukru by se hodil prave tam tech 400 hodil kamarad ze servisu do konce aukce zbyva 2 dny,ale mi to potrebujem uz zitra tak to snad vyjde,protoze co den to ušlý zisk a ten je prave potreba....
To este nevis, ze chci prihazovat... mne se ND taky hodej.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Zkusit to muzes
Kamarad pred chvili odjel do Ostravy podivat se na to Cena??Zatím to není jiste,protoze Nejake vrakoviste z prahy mu nabidlo 10000 za ten kousek,tak uvidime kolik...dam pak vedet,
Ale nejprve se jel zeptat k jednomu typkovi co opravuje hlavy,zda se da ta moje hlava zpravit,protoze na me ucely by to stacilo....,kdyz to zpravit nepujde,tak to neberem Pak mam dalsi sanci koupit motor v praze za 45000 i se zarukou,ale chce po me ten stary motor,a to se mi davat nechce,protoze ho muzu dobre střelit
Kamarad pred chvili odjel do Ostravy podivat se na to Cena??Zatím to není jiste,protoze Nejake vrakoviste z prahy mu nabidlo 10000 za ten kousek,tak uvidime kolik...dam pak vedet,
Ale nejprve se jel zeptat k jednomu typkovi co opravuje hlavy,zda se da ta moje hlava zpravit,protoze na me ucely by to stacilo....,kdyz to zpravit nepujde,tak to neberem Pak mam dalsi sanci koupit motor v praze za 45000 i se zarukou,ale chce po me ten stary motor,a to se mi davat nechce,protoze ho muzu dobre střelit
Obvarek: aha, tak to prihazovat nebudu:) proc po Tobe chce starej motor? To udela GO a posle ho zase za 45 dal a bude tvdit, ze ma 20 najeto, ne?
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Je to docela mozny ma najeto kolem 370 tkm a proda ho za cenu noveho motoru...
Kazdopadne me to nezajima,ten pul motor z aukra mame uz doma je to komplet,chybi tomu vana,vyvazovaci zavazi a hlavy,celkem me to potesilo i pisty zustaly,jak rikam temer cely motor ma najeto podle nich 27 tkm a cena? 10000 je to good a budu prodavat blok toho stareho motoru,jeste uvidim kolik je mozny za nej ziskat...mozna to dam i tu a nekdo se najde samozrejme nejvyssi cena bere
A ta hlava?Podle toho typka to pry nic neni,opravoval i hlavu co byla z poloviny rozsekanná,tak jsem ušetril,aspon bude na pivko
Kazdopadne me to nezajima,ten pul motor z aukra mame uz doma je to komplet,chybi tomu vana,vyvazovaci zavazi a hlavy,celkem me to potesilo i pisty zustaly,jak rikam temer cely motor ma najeto podle nich 27 tkm a cena? 10000 je to good a budu prodavat blok toho stareho motoru,jeste uvidim kolik je mozny za nej ziskat...mozna to dam i tu a nekdo se najde samozrejme nejvyssi cena bere
A ta hlava?Podle toho typka to pry nic neni,opravoval i hlavu co byla z poloviny rozsekanná,tak jsem ušetril,aspon bude na pivko
Gratulace, to Ti santa este neco najezdi:)
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
To doufám....
Taky mi proletelo hlavou,zda to nepochazi z kradeze kdyz je to tak levne...kdo vi,treba jo treba ne...Vypada to opravdu nove,jako bych to ukradl primo z vyrobni linky
Taky mi proletelo hlavou,zda to nepochazi z kradeze kdyz je to tak levne...kdo vi,treba jo treba ne...Vypada to opravdu nove,jako bych to ukradl primo z vyrobni linky
- Rexcor
- Kontaktovat uživatele:
Tak kdyby jo, tak ať Ti na to nikdo nepřijde a dobře Ti to dál šlape. To Ti přeji já:-D
Subaru: Outback 3,0H6; Outback 3,6R6, Legacy 2,0D
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
V to doufam ze je to legalni...
Jinak dik,budu zajizdet v terenu
Jinak dik,budu zajizdet v terenu
Lidi tak z toho uz fakt nechapu....
Vysypal se mi motor,spatné ale stava se,ale ze sezenem skoro fungl novy motor za par korun je stesti,ale ze jsem pred chvili sehnal i novou hlavu na aukru: http://www.aukro.cz/item573507994_hlava ... _crdi.html
tak s toho uz fakt nechapu...kdyz se dari tak se dari...
Vysypal se mi motor,spatné ale stava se,ale ze sezenem skoro fungl novy motor za par korun je stesti,ale ze jsem pred chvili sehnal i novou hlavu na aukru: http://www.aukro.cz/item573507994_hlava ... _crdi.html
tak s toho uz fakt nechapu...kdyz se dari tak se dari...
to gratuluju, tak ať to co nejdřív poskládáš
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ty jo, to snad prodejce bere přímo ze servisu
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Jak jste dokazali, ze vyvolavaci cena je litr a jednim prihozem jste na 5000? U me je to tak, ze kdyz zadam maximalni castku, tak se stejne prihodi jen ta nutna, abych vedl.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP