výměna baterie
Moderátor: Moderátoři
-
výměna baterie
Před 3 dny jsem koupil matrixe 1,6.Na doporučení prodejce v autobazaru viva Ostrava jsem si měl vyměnit baterku.Což jsem učinil.Ale bohužel nejde nastartovat-jen vydává divnej zvuk a stěrače při pokusu nejdou vypnout.V autě při otevřených dveří slabě pípá.Svítí kontrolka ( nefunkční imobilizer ) Nerozumím tomu,poraďte.K autu jsem dostal pouze jeden klíč a kody žádne.Jen doufám,že zítra mi ve značkovém servisu pomohou a nebude to stát hodně kaček.Děkuji pepos.
- Reklama
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: výměna baterie
zkousel jsi dat tu puvodni na spatek vetsinou kdyz koupis novou baterku tak se musi nabit
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
-
Baterka je rok stará,fungovala do rána v oplu
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemusí se nabít.To bylo kdysi,když jsi kupoval baterii se suchými články a kyselinu jsi do toho musel dolívat.Už tomu tak dávno není.Teď tomu říkají tzv.bezúdržbové baterie.zahyx píše:zkousel jsi dat tu puvodni na spatek vetsinou kdyz koupis novou baterku tak se musi nabit
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
furt se jeste prodavaji pred rokem jsme je kupovali do dodavek sice uz byli naplneny ale museli so dobitKamil píše:Nemusí se nabít.To bylo kdysi,když jsi kupoval baterii se suchými články a kyselinu jsi do toho musel dolívat.Už tomu tak dávno není.Teď tomu říkají tzv.bezúdržbové baterie.zahyx píše:zkousel jsi dat tu puvodni na spatek vetsinou kdyz koupis novou baterku tak se musi nabit
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
předchozí
To slabé pípání při otevřených dveřích může být tím, že máš zapnutý světla (nebo zadní mlhovku) a pípá ta jejich akustická kontrola zapnutí když lezeš z auta. Světla sice baterka neutáhne (aspoň předpokládám, že ti nesvítí, to bys viděl ), ale utáhne to pípání. Pokud jde o stěrače, přečti si o mém problému s nimi. Řešení bylo, jakému bych nevěřil, kdyby mi o něm někdo vyprávěl. A že nejde nastartovat - tím myslíš, že ani nehlesne startér? A ty světla teda - svítí, nebo taky ne? Jestli ne, tak ta baterka je asi mrtvola a žádná živola.
dal bych to na chvíli na nabíječku tím nemůžeš nic skazit
Matrix 1,5 CRDi VGT R.V. 2008
A ještě mě napadlo, jestli ta baterka co jsi tam dal, není obrácená. Pravá, nebo levá. V Transitu mám jednu pravou a jednu levou. To by bylo k vzteku, co? Když tam dáš obrácenou a zapojíš postaru kabely, tak přepóluješ elektroinstalaci. Pak je štěstím, když se něco neodpálí v elektronice.