Mám problém s predným náraznikom...:-(
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Mám problém s predným náraznikom...:-(
Zdravim vas a zas raz potrebujem help som prave prisel domov a kukam pol naraznika predneho v predu zveseneho pod svetlom cca o 9mm... ze ako sa to stalo rano moja draha parkovala a "len" troska tukla do ramecka ŠPZ-tky (polramceka odjebaneho) a naraznik odstava...Prosim vas poradte mi ako to dat namiesto ako je to tam prixytene? da sa to tam dat spat? uz pred tym troska odstaval no neriesil som ale toto ma dozralo...sak to je tak na stratenie...Je to tam na neakych hacikoch? uchytkach ktore odlomila tym "jemnym dotykom"? Dakujem
Naposledy upravil(a) rarasek16 dne 12 bře 2009, 23:26, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Re: Doprdele pomozte
Uprav si nazev tematu....! Alespon pouzivej hvezdicky...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Sry ospravedlnujem sa ja len pisal som to v zápale nasrdenosti a podobne...som prave dosel domov vistupim z auta a slak ma trafí...skoro..
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že nejlepší způsob bude, najít si tady na fóru některý ten dílenský manuál na Coupé. Už nevím přesně kde to tady je, já si tehdy stáhl jen na svůj model. Každopádně v něm nalistuj schéma uchycení nárazníku, je tam, a uvidíš jak to tam je udělané. Pak ho celý odšroubuj (na těch místech kde ještě drží teda), a uvidíš jestli tam je něco urvané úplně, nebo jestli povolily šrouby, nebo co se s tím vlastně stalo. A na základě toho postupuj dále.
Re: Mám problém s predným náraznikom...:-(
Kdyz poustis zenu zavolant, musis pocitat i s vetsimi katastrofami. Pred mesicem se nam to stalo na Yarisovi a slo to nahodit zpet. Kluci Ti urcite poradi, jak to je u Coupe, nezoufej, neni to tragedie.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Re: Mám problém s predným náraznikom...:-(
Dakujem moc uz som neco nekde pozrel v strede to drzia sruby a pobokoch uchytky:-/ hmm nex sa trocha vycasi tak sa s tym pohram...dakujem len kks ete mi s usmevom povie len som rano troska tukla do ŠPZ-tky kuaaa ako ja ju mam rad ale preco toto robi autu? vraj sa bala aby zadkom netrcala...