výměna chladiče klimatizace

Vše co se týká techniky, zapojení, ND

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
dzakobo
**
Kontaktovat uživatele:

výměna chladiče klimatizace

Příspěvek od dzakobo »

Ahoj, chtel bych se zeptat, jestli nekdo mate jiz zkusenosti s vymenou chladice klimatizace na accentu r.v. 95-99. Je to 3dverova verze a klima mi vypovedela sluzbu. prip. jestli to mate nekdo nejak nafoceny. diky za rady
Hyundai TUCSON r.v. 2021, 1.6T-GDI HEV 169Kw
Reklama

lacokubik
*

Re: výměna chladiče klimatizace

Příspěvek od lacokubik »

to by zaujimalo aj mňa pretože mi to už ani nechladilo a !múdry" chlapci v sevise napiesto toho aby to skontrolovali mi povedali že mám kúpiť nový chladič a oni mi potom systém naplnia sajrajtom.
A dali mi ten chladič dole zablendovali trupky avysrali sa na to .
Mám dohodnutý servis kde mi to nahodia zadarmo len potrebujem urobiť tlakové skúšky a naplniť to. Za naplnenie chcú 60€ a to sa mi zdá vela , no asi nebudem mať na výber lebo leto sa blíži a trpieť tak ako minulý rok už nechcem. :( [-X
:hyu: Hyundai Accent X3 - 3dv, 1,3 55kW , r.v.6/1999
Dr Meduza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr Meduza »

no s chladicem klimy je problem, teda spon u me na kupecku byl
jak je to v hliniku, tak spoje se po ty dobe uz nechtej pustit a matice ve spojich sou taky pekne prirezly, me se pri tom zlomila jedna z trubek :roll:
nastesti mam dost nahradnich dilu :mrgreen:
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
dzakobo
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dzakobo »

No tak ja jsem ten chladic menil sam s otcem u nej na dilne a zas az takovy porod to nebyl. Cca 2 hodiny prace se vsim vsudy a jeste jsme dodelavali neco jineho..:) A jediny problem byl se sundanim staryho chladice(resp. ho odpojit od trubek) to byl v celku porod!!!Ale nastesti jsme nic nezlomili ani nic podobneho,takze pohoda!!!Aby jsi vymenil chladic,tak musis na nem povolit 2 srouby, musis uvolnit chladic motoru,aby jsi ho nakonec vubec mohl vyndat. Pak tam musis dopasovat ten novy chladic...Musis si dat pozor pri jeho nasazovani a utahovani,aby ti to sedlo presne a treba si neohnul nejaky dil (je to price jin hlinik...). Nic se nelepi, jenom se to utahne. Pak jsem jel na doplneni, zadny unik mi to neukazalo a chladi mi to na 6,5°C na vyduchu.. Takze nadhera!! :)Jinak ja prisel o chladic diky tomu,ze se mi vyklepala ta horni trubka na tom chladici. Vyklepala se mi o sroub co drzi zamek kapoty(myslel jsem ho ho roztriskam) ale co se da delat...Musim zaklepat,zatim uspesne chladim!:)Jediny s cim mam problem je s kvalitou remenu ke klimatizaci. Kupoval jsem novy a piska mi....tak premyslim jeste o uplne jinem...
Hyundai TUCSON r.v. 2021, 1.6T-GDI HEV 169Kw
Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“