řídící jednotka

Vše co se týká techniky, zapojení, ND

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
erda73

řídící jednotka

Příspěvek od erda73 »

Dobrý den,
prosím o Vaši pomoc,protože už jsem zoufalej!!!!!Mám hyundai starex a již 3 měsíce je v hyundai na opravě,protože mi nestartuje,pouze s připojenou diagnostikou a jakmile jí odpoji,tak auto zhasne.Chtěl bych se vyhnout koupi nové řídící jednotky cca 35000,-!!!!Nemáte někdo zkušenosti s podobnou závadou???Prosím pomocte,díky erda
Reklama

Haer

Re: řídící jednotka

Příspěvek od Haer »

Asi by vyšlo levněji koupit diagnostiku a nechat ji trvale připojenou. Taky by mohla sloužit jako další imobilizér :lol:
Ale vážně. Stačí ji mít jen zapojenou v konektoru a nemusí asi nic číst, nebo tam musí docházet k nějaké komunikaci? Chce to postupně jít a zjišťovat, co je jiného, když tam je připojená a když tam není, ale přijde mi to divné, protože diagnostika je jen diagnostika, neměla by mít vliv na funkci. Nevím, jak je dělaná, ale čistě z elektrického hlediska si dovedu představit závady, který by to dokázaly (např můstek mezi pinem diagnostiky a jiným pinem, třeba konfiguračním, či jiným na IO v ŘJ, při připojení diagnostiky se tam vnutí správná úrověň, jinak je tam chybná úroveň, atd..) Zkoušeli tam zapojit jinou ŘJ, jestli je to v ní?
Hyundai i30-2012 Style 99kW 04/2012...soucasnost Obrázek
Hyundai Accent LC OnAir 63kW 02/2006...04/2012 Prodano Obrázek
Suzuki Swift GLX 63kW 08/2002...07/2006 Prodano
erda73

Re: řídící jednotka

Příspěvek od erda73 »

Zkoušeli tam 3 diagnostiky a vždy to bylo stejný,jsem z Č.B.neznáte někdo ŠMATA,který by to dovedl zmáknout?díky Erda
Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“