Čepy řízení

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
omartinek
**
Kontaktovat uživatele:

Čepy řízení

Příspěvek od omartinek »

Kluci po vymene lozisek v předních kolech a nasledné montáži zpátky jsem zjistil že mám špatný čep řízení!Poradí mi někdo jak na něj?Musí se vyndat celá tyč,nebo se jen vytočí.Dneska jsem na to koukal,že na tyči za čepem je nějaká matka ale po zkušenostech s tyčkami stabilizátorů se bojím že to opět nepůjde.Dělal jste no někdo?Poraďte!Předem dík.
Hyundai Accent GLS 1,5 12V 66kW, r.v 2001, klima, ABS, centrál, 2x airbag, modrá metalíza, el.okna + zrcátka + anténa, mlhovky, loketní opěrka, sportovní pedály, dětská autosedačka :-)
Reklama

mischo
**

Re: Čepy řízení

Příspěvek od mischo »

Povolis tu matku na tycke a aj na ramene a potom cep vytocis.Pojde to pokial viem dost tazko.A este poznac si pokade bol cep zatoceny ten stary myslim a aj ten novy tak zatoc aspon co najpresnejsie a nezabudni ze treba potom ist na geometriu kolies pretoze super presne sa nestrafis.
Accent 96, 1.5 12V
190 000 km
omartinek
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od omartinek »

Tak to tedy zkusim.Budu pocitat o kolikrat se mi cep otoci a pak novy zatocim zpatky a pojedu na geometrii.Pristi vikend se na to vrhnu,az prijdou dily.Zatim diky.
Hyundai Accent GLS 1,5 12V 66kW, r.v 2001, klima, ABS, centrál, 2x airbag, modrá metalíza, el.okna + zrcátka + anténa, mlhovky, loketní opěrka, sportovní pedály, dětská autosedačka :-)
omartinek
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od omartinek »

Tak uz mam hotovo.Leva strana 25minut, prava 6 hodin. Proste krasná práce. =D>
tatulda
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tatulda »

To je skoro,jako když jsem to dělal na Lantře(sice ne 6hodin),ale ta pravá byla opravdu super.Nakonec jsem ho musel rozřezat(ohnul jsem i tyč řízení)
H.Elantra 2,0i/104kW/02,dříve Lantra 1,6 a Pony 1,5
omartinek
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od omartinek »

Ani za boha nesel ven. Tak jsem ho nejdriv uřizl ze to odvrtam ale to jsem si ani neskrtl. Tak jsem hold sundal celou tu tehlici nebo jak se to jmenuje a nebudete mi verit ale ve sveraku jsem do toho mlatil hodinu a pul než povolil.Pri te prilezitosti jsem vyklepl i čidlo ABSka(to tak nejak slo,jen 20minut :D ), ktere je take v háji a proto se ptam jestli ho nekdo nema za rozumnou cenu. :-k
mirpie

Příspěvek od mirpie »

mám čidlo ABS na Lantru J2/Coupé RD, zjisti si, zda pasuje aspon do těhlice a zda přibližně sedí odporová hodnota. Konektor bys pořešil.
Přílohy
cidlo uprava2.JPG
cidlo uprava2.JPG (78.28 KiB) Zobrazeno 505 x
cidlo uprava.JPG
cidlo uprava.JPG (57.58 KiB) Zobrazeno 506 x
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“