Scoupe chcípá
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Scoupe chcípá
Tak sjem včera dolil olej do auta a chtěl jsem se projet, jedu jedu a když sem na křižovatce šlápnul na plyn a turbo začalo točit tak to ejdnoduše chcíplo ale jako když utne. Pokud jsem se snažil s autem jetštrně a turbo se netočilo, tak to bylo v pohodě, ale jakmile sme na to šlápnul tak to zase chcíplo a občas to nšelo ani nastatrovat Tušíte někdo co s tím? Už se mi to stalo jednou asi před 14.dny taky myslím že to bylo po tom co jsem dolil olej.
Jinak tahle závada se vždycky časem umoudří a pak to nedělá, kontroloval jsem podtlaky, sání,, nikde žádná prasklá hadička, setkali ste se s tímhle problémem někdy?
Jinak tahle závada se vždycky časem umoudří a pak to nedělá, kontroloval jsem podtlaky, sání,, nikde žádná prasklá hadička, setkali ste se s tímhle problémem někdy?
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Reklama
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
Re: Scoupe chcípá
OT: nevim milion moznosti, kup uz to modry nez ho petr naboura!!!Yurii píše:Tak sjem včera dolil olej do auta a chtěl jsem se projet, jedu jedu a když sem na křižovatce šlápnul na plyn a turbo začalo točit tak to ejdnoduše chcíplo ale jako když utne. Pokud jsem se snažil s autem jetštrně a turbo se netočilo, tak to bylo v pohodě, ale jakmile sme na to šlápnul tak to zase chcíplo a občas to nšelo ani nastatrovat Tušíte někdo co s tím? Už se mi to stalo jednou asi před 14.dny taky myslím že to bylo po tom co jsem dolil olej.
S-coupe s Fénem:)
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
Yuriii: tohle uz nni mozny, hod to nekam ze skaly a jestli Petr prodava ze hazeky penize nakyho zdravyho Scoupace...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Rave
- Kontaktovat uživatele:
váha vzduchu?FPR?a turbo se točí neustále jen podle otacek motoru a polohy skrtící klapky zacina foukat.
aj em Miris.Aj em madrfakr mekanik
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No vaha vzduchu podle mmne ne... to by motor nebezel tak pekne. Navic to obcas dela obcas nedela... Je mi ale divny ze ten motor pred chcipnutim ani nezakolisa. Premejslel sem jestli se mi nedostal olej do podtlakovejch trubicek a neucpava cidlo tlaku turba nebo tak.
Podle myho kdyby to byla vaha tak se motor nedostane pres urcity otacky ale kdyz nechci po turbu aby tlacilo tak to jede vpohode
Podle myho kdyby to byla vaha tak se motor nedostane pres urcity otacky ale kdyz nechci po turbu aby tlacilo tak to jede vpohode
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
- Accentdevil
Jen zminka me to delalo u favorita,ale to ti asi nepomuze kdyz se jedna o turboYurii píše:No vaha vzduchu podle mmne ne... to by motor nebezel tak pekne. Navic to obcas dela obcas nedela... Je mi ale divny ze ten motor pred chcipnutim ani nezakolisa. Premejslel sem jestli se mi nedostal olej do podtlakovejch trubicek a neucpava cidlo tlaku turba nebo tak.
Volkswagen Passat 2.8 V6 30V 142KW r.v.1999 LPG (ČERNÁ-METALÍZA)
Fiat Tipo 1,6 57KW r.v. 1991 LPG (ZELENÁ-METALÍZA)
Mazda Xedos6 1.6 16V DOHC 79KW r.v.1996(ZELENÁ-METALÍZA)
Bylo:
Škoda Favorit
Hyundai Accent 1.3 12V 62KW 3-dv, r.v.1997(ŠEDÁ-METALÍZA)
V.a.l.i.5@seznam.cz
Fiat Tipo 1,6 57KW r.v. 1991 LPG (ZELENÁ-METALÍZA)
Mazda Xedos6 1.6 16V DOHC 79KW r.v.1996(ZELENÁ-METALÍZA)
Bylo:
Škoda Favorit
Hyundai Accent 1.3 12V 62KW 3-dv, r.v.1997(ŠEDÁ-METALÍZA)
V.a.l.i.5@seznam.cz
- Rave
- Kontaktovat uživatele:
a co tlak paliva?mas spravne zapojene FPR?
podtlaky muzes na 100% vyloucit ze to nejsou teda?
podtlaky muzes na 100% vyloucit ze to nejsou teda?
aj em Miris.Aj em madrfakr mekanik
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No sem ted nemocnej, nejspis Praseci chripka, pred 14 dnema sme byli s kamosema na Americe a lezli sme do Mexika
Takže se v tom nemůžu moc hrabat, zatim bych podtlaky nevylucoval kontrola probehla jenom zbezna a nic se neobjevilo, zkusim postrikat kontaktolem nebo WDckem onektory na vaze vzduchu a kolem ridici elektroniky v motoru co to provede.
Takže se v tom nemůžu moc hrabat, zatim bych podtlaky nevylucoval kontrola probehla jenom zbezna a nic se neobjevilo, zkusim postrikat kontaktolem nebo WDckem onektory na vaze vzduchu a kolem ridici elektroniky v motoru co to provede.
- black_sheep
- Moderátor
tve yurii ty to scoupe fakt hod ze skaly.. asi nejvetsi smolar klubu!
kup si jiny, to neni mozny..! ze jsem mel taky nekdy potize se scoupeckem, tak ted si rikam ze to byli uplny prkotiny proti tobe s vickem rozdelovace za tri stovky apod. to i to od PikeQ ktery melo skoncit na vrakovisti funguje.. kdyz si vezmu kolik penez te stalo..
kup si jiny, to neni mozny..! ze jsem mel taky nekdy potize se scoupeckem, tak ted si rikam ze to byli uplny prkotiny proti tobe s vickem rozdelovace za tri stovky apod. to i to od PikeQ ktery melo skoncit na vrakovisti funguje.. kdyz si vezmu kolik penez te stalo..
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Věř a vše se v dobré obrátí... kdž to černý scoupo nikdo ani za 10 nebude chtít, tak ho nechám a než mladá udělá řidičák ho zkusím něják dát dokupy. Hlavně že další auto taky bude Scoupe
- black_sheep
- Moderátor
Yurii píše:Věř a vše se v dobré obrátí... kdž to černý scoupo nikdo ani za 10 nebude chtít, tak ho nechám a než mladá udělá řidičák ho zkusím něják dát dokupy. Hlavně že další auto taky bude Scoupe
I ❤ cars
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Snad to vyjde jak bych potreboval, v praci rozjizdime novej projekt ze kteryho bych moh mit par penez navic a kdyz odectu mesicni polatky a splatky auta atd... tak mi mozna zbyde i na jidlo a nadrz benzinu na mesic
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Drobná změna stavu, teď začala chcípat i na volnoběh... Takže nejspíš elektrika nebo bordel v nádrži. Naštěstí mi dneska chcípla jenom 2x a to sem po PRaze nalítal 50km
Ale to chcípnutí na volnoběh men trošk uvykolejilo, tak sem pak parkoval a zapomněl zařazenou 1 zapnutej motor a dal sem nohu ze spojky jakože vystupuju... naštěstí parkuju s docela velkejma mezerama, takže nic ale moh sme mít vepředu obtisknutou kouli
Ale to chcípnutí na volnoběh men trošk uvykolejilo, tak sem pak parkoval a zapomněl zařazenou 1 zapnutej motor a dal sem nohu ze spojky jakože vystupuju... naštěstí parkuju s docela velkejma mezerama, takže nic ale moh sme mít vepředu obtisknutou kouli
Cidlo otacok na klukovke ??? Nieze by som sa tomu rozumel ale posledne priznaky by mohli sediet..
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem o tom premyslel, obcas mi rucicka otacek delala blbosti a cukaal sebou.