crash dvere, a oprava
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
crash dvere, a oprava
Ach jo:/,
jedu na tankovat a pri tankovani jsem nechal otevreny dvere, vetsinou je zaviram, nevim, nekdy proste nepremyslite nad automatickymi vecmi, kdyz bych sel platit, tak uz bych je zavrel. Mno a vedle me stoji kamion a kdyz tankuju, tak odjizdel a zadni napravou mi vrazil do dveri, nastesti jsem mel okno stazeny, a taky mi mohl urvat cely dvere : /. Ale i tak nadelal paseku, prikladam foto. Nevim ted,co s tim. Chtel bych se zeptat na vas nazor, jak to opravit, jestli zajet do origo servisu, jestli to vubec je opravitelny a kolik to muze stat
jedu na tankovat a pri tankovani jsem nechal otevreny dvere, vetsinou je zaviram, nevim, nekdy proste nepremyslite nad automatickymi vecmi, kdyz bych sel platit, tak uz bych je zavrel. Mno a vedle me stoji kamion a kdyz tankuju, tak odjizdel a zadni napravou mi vrazil do dveri, nastesti jsem mel okno stazeny, a taky mi mohl urvat cely dvere : /. Ale i tak nadelal paseku, prikladam foto. Nevim ted,co s tim. Chtel bych se zeptat na vas nazor, jak to opravit, jestli zajet do origo servisu, jestli to vubec je opravitelny a kolik to muze stat
- Přílohy
-
- crash.jpg (38.86 KiB) Zobrazeno 899 x
Hyundai coupe 1.6 98 16V
- Reklama
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
Re: crash dvere
no ty vo ale to za to mohl on ne ? stal si u pumpy ale snad ze si mel otevreny dvere je jedna vec ale srazit ti je prece nesmi ne ? jak ste tohle resili na miste? nebo on si toho nevsim a odjel? Ale jeste to nevypada tak hrozen osoupnuty to je ale vicemene jen urvany tesneni a tak ne ? jinak to zas tak pochroumany nevypada.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
No to by aj mna zaujimalo ako si to vyriesil, ale je to skoda... Moc tam toho vidno nieje z tohto pohladu... je to len zvrchu alebo aj nieco ine ??? Ale isto by som s tym nesiel do origo servisu, pripadne skusit nejaky vrakac v najhorsom pripade a kupit cele dvere to by mohla byt najjednoduchsia moznost ako sa s tym prplat a napravat, ale fakt zalezi od zhodnotenia ako moc je to poskodene, mozno len ty listu a tapacir...
Ono to bylo asi má vina, ja jsem ai otevřel dvere tak, ze jsem se vsunul do jeho mezery, takze vse ok,jen jeho zadni blikacka byla niz nez moje dvere, takze kdyz se rozjel,tak narazila a jeho svetlo se urvalo a me to rozjelo dvere. Jeste bych platil snad ja . Z myho laickyho pohledu kdyby se vymenilo tesneni a nak se sevrelo dohormady, to co se rojelo. okno jsem mel stazeny to funguje nahoru dolu, zamykani je taky ok. On si toho nevsiml a je dal.
Hyundai coupe 1.6 98 16V
- Jerry159
- Kontaktovat uživatele:
no dej lepší foto ....a uvidíme co se stím dá dělat...já mám nahrádní díly akorát ty dveře už néé levéé....ted už jenom pravé....tapec všechno mám
Hyundai Coupé 2.0 16v
Alu 17" 205/40/17 Pirelli a Michelin
Sportovní výfuky Fireball
Sportovní vzduchoví filtr
Eonon E1015 Kicker 12l7 1500w
Xenony H1 6000k
brutus hudba
Alu 17" 205/40/17 Pirelli a Michelin
Sportovní výfuky Fireball
Sportovní vzduchoví filtr
Eonon E1015 Kicker 12l7 1500w
Xenony H1 6000k
brutus hudba
vic to nafotim zitra, namatkou jsem volal do nejakeho vrakoviste "auto drásov", abych si udelal predstavu o cene a tam mi rekli, ze za tesneni 200 za tapec 400, jen skoda, ze to v brne, koukam ty jsi z cesky trebovy, to by bylo taky na dlouhou ruku, ja jsem z usti nad labem:) potreboval bych nekoho z usteckyho kraje, ci tip na vrakoviste hyundai ze severu, kdyby nekdo vedel. dekuju
Hyundai coupe 1.6 98 16V
tak jsem si dneska zajel do kladna na vrakoviste pro tapec s tesnenim, dal jsem za to litr. ted to jen vymenit. Chtel jsem i antenu, ale to po me chtel dalsi litr, tak to jsem odmitl. A kupodivu mi nechtel prodat krytky na kola a zrovna na tech kolech byly takovy krasny nesedreny a me uz vypadly dve
Hyundai coupe 1.6 98 16V
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
ta anténa se dá sehnat za 800 nová
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
A kde se dá sehnat za 800,-?