Prelakovani narazniku

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
R.e.d.m.a.n.
**
Kontaktovat uživatele:

Prelakovani narazniku

Příspěvek od R.e.d.m.a.n. »

Chtel bych prelakovat predni naraznik mam ho dost odrenej lae neche se mi to moc davat nekam za draho tak bych s i to chtel udelat sam. Koukal sem ze se daj koupit primo spreje za stovku ale to asi nebude zadnej zazrak co? a pak ze se da nechat namichat primo barva vaseho auta to by me zajimalo na kolik tak vyde kdybych chrtel ten naraznik jenom jestli to nekdo delal sam tak jestli by mi mohl rickt nakej postup a zkusenosti jinak nemam metalizu

Nebo popripade na kolik by to mohlo vyjit necha v u nakyho lakyrnika
/-/Yundai Accent 1997 , třídvéřko , 1.3i 12 ventil , tmavě červený , uz to valim přes 205 000
Reklama

myhead

Re: Prelakovani narazniku

Příspěvek od myhead »

R.e.d.m.a.n. píše:Chtel bych prelakovat predni naraznik mam ho dost odrenej lae neche se mi to moc davat nekam za draho tak bych s i to chtel udelat sam. Koukal sem ze se daj koupit primo spreje za stovku ale to asi nebude zadnej zazrak co? a pak ze se da nechat namichat primo barva vaseho auta to by me zajimalo na kolik tak vyde kdybych chrtel ten naraznik jenom jestli to nekdo delal sam tak jestli by mi mohl rickt nakej postup a zkusenosti jinak nemam metalizu

Nechával jsem si namíchávat přímo barvu ve spreji na moje autí a jeden 500ml sprej mě vyšel na 250kč :D , ale zastříkával jsem dpopravdy jen maličký plošky, ten namíchaný sprej fakticky vynikajícně kreje...
JE-
Hyundai Accent X3 1.4 1997
Opel Zafira 2.0DTL 2000 (v provozu 2002)

EX
Škoda Felicia Kombi 1.3 LXI LPG 1996

Peugeot 106 1.5D 2000
R.e.d.m.a.n.
**
Kontaktovat uživatele:

myhead píše:
R.e.d.m.a.n. píše:Chtel bych prelakovat predni naraznik mam ho dost odrenej lae neche se mi to moc davat nekam za draho tak bych s i to chtel udelat sam. Koukal sem ze se daj koupit primo spreje za stovku ale to asi nebude zadnej zazrak co? a pak ze se da nechat namichat primo barva vaseho auta to by me zajimalo na kolik tak vyde kdybych chrtel ten naraznik jenom jestli to nekdo delal sam tak jestli by mi mohl rickt nakej postup a zkusenosti jinak nemam metalizu

Nechával jsem si namíchávat přímo barvu ve spreji na moje autí a jeden 500ml sprej mě vyšel na 250kč :D , ale zastříkával jsem dpopravdy jen maličký plošky, ten namíchaný sprej fakticky vynikajícně kreje...
A jak to vypadalo??? da se to aspon tak nak na oko a na jak velkou plochu je ten jeden sprej???
/-/Yundai Accent 1997 , třídvéřko , 1.3i 12 ventil , tmavě červený , uz to valim přes 205 000
Jura
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura »

taky jsem opravoval "odřeniny" od původního majitele. Řekl bych, že asi jeden spray stačit nebude. Nejdříve jsem ale opravované místa přestříkal šedým plničem, některá místa vícekrát, po nástřiku obrousit a pokud byly stále patrné nerovnosti znovu. Brousil jsem pod vodou, hodně jemný papír /už nevím číso .... :-k /. Až se mi zdálo vše OK tak barva a potom lak. Barvu jsem nechal namíchat v drogerii od firmy Motip dle víčka nádrže. Ikdyž každý mě od toho zrazoval, jsem celkem spokojený, nechtělo se mi dávat za každý nárazník 2tácy za metalízu.
Kia cee´d SW, 1,6 GDI, 99 kW, Comfort+packet plus+ r.v: 2013
Bylo:
Kia cee´d 1,4 CVVT 80kW /2008/
Hyundai Accent 5dv. 63kW 12V 1.3 /2000/
Škoda Rapid 130 5-speed /1985/
myhead

Příspěvek od myhead »

Jura píše:taky jsem opravoval "odřeniny" od původního majitele. Řekl bych, že asi jeden spray stačit nebude. Nejdříve jsem ale opravované místa přestříkal šedým plničem, některá místa vícekrát, po nástřiku obrousit a pokud byly stále patrné nerovnosti znovu. Brousil jsem pod vodou, hodně jemný papír /už nevím číso .... :-k /. Až se mi zdálo vše OK tak barva a potom lak. Barvu jsem nechal namíchat v drogerii od firmy Motip dle víčka nádrže. Ikdyž každý mě od toho zrazoval, jsem celkem spokojený, nechtělo se mi dávat za každý nárazník 2tácy za metalízu.

Přesně tak jak píšeš :D/ barvu namíchají ůplně totožnou nemusíš se bát.
JE-
Hyundai Accent X3 1.4 1997
Opel Zafira 2.0DTL 2000 (v provozu 2002)

EX
Škoda Felicia Kombi 1.3 LXI LPG 1996

Peugeot 106 1.5D 2000
R.e.d.m.a.n.
**
Kontaktovat uživatele:

no tak ja to to zkusim teda s tim sprejem snad to pude :D jak rikate no na 12 let stary auto se mi nehce davat dva tacy za prelakovani narazniku
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“