naboj

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

Odpovědět
delphino
**
Kontaktovat uživatele:

naboj

Příspěvek od delphino »

Zdravim, byl jsem si vymenit desticky u Štangla, teda u nějakýho servisu, který pod něj spadá. Všechno fajn, byl jsem u toho, když to měnil, zmínil už trochu horší kotouče, pak jsem mu řekl, že mi auto hučí a že asi ložisko, tak se na to podíval a jejej zadní ložisko total v hájí, tak volal do skladu a zjistil, že je tam náboj, mno a ted tam měly za cca 4000kč, ve předu je taky jedno horší,ale to už je ložisko a prý ještě vydrží. Tak bych se chtěl zeptat, jestli je to za náboj hodně, jestli už ho někdo někde kupoval, ja jsem našel naky tady,ale nerozumim tomu,kdyz nabizej lozisko a pak sadu lozisek za min, http://www.autodily-dnd.cz/hyundai/coup ... --c574871/ ,ale nejsem si jisty parametry u nekterych na coupe uvadeji jiny #-o
Hyundai coupe 1.6 98 16V
Reklama

black_sheep
Moderátor

Re: naboj

Příspěvek od black_sheep »

pohlidej si akorat at je to naboj s krouzkem na ABS, pokud jej mas. jinak bud v klidu.. ja dozadu zkusil dat lozisko od firmy JC - stalo asi 2.000kc a vypada v pohode. nebo zkus autopb.cz co ti nabidnou, ale 4.000 je dost penez - to stoji SKFko..
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
delphino
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od delphino »

prave,ze mi to pri hledani vyjizdi s SKF..co to znamena? :)
Hyundai coupe 1.6 98 16V
mayq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mayq »

delphino píše:prave,ze mi to pri hledani vyjizdi s SKF..co to znamena? :)
Ze to bude drahe :-k :lol: Skus to autopb

Bez ABS nahrada 1665,-

S ABS nahrada 1738,-
Naposledy upravil(a) mayq dne 25 čer 2009, 17:15, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Accent `96, 1.5i 12V, 5dv. hatchback Marlborough Red

Obrázek
black_sheep
Moderátor

hehe SKF je vyrobce lozisek... jeden z nejlepsich, ale kua drahy... :lol:

JCcko vyrabej a dovazej polaci a zkusil jsem to.. precejen nema se na tom co posrat nez ze odejde driv nez original nebo SKF. tak jsem to zkusil.. treba kotouce nebo silentbloky bych tam ale nekoupil..
I cars
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
black_sheep
Moderátor

jo a zatim asi 20.000km a pohoda.. sice malo km zatim ale pokud to vydrzi dyl jak pulku co original tak se to v podstate vyplatilo :D
I cars
delphino
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od delphino »

tak ty ceny na autopb jsou moc dobry, ale nevim, jak moc kvalitni je ta nahrada..? Pac pri tyhle cene(uz jsem se smirili s temi 4tis), bych vzal i dva zadni kotouce-nahrada..
Hyundai coupe 1.6 98 16V
black_sheep
Moderátor

u kotoucu bych peclive vybiral vyrobce..

autoPB nabizi dost casto original za neuveritelny ceny.. :wink: a nemam s nima nic spolecneho, jen jsem tak parkrat uz neco kupoval a zatim spokojenost vzdy.
I cars
Dr Meduza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr Meduza »

AutoPB ma krasny ceny
a za tu cenu co tam maj tu nahradu bych se asi moc nerozmejslel
to ja ted budu potrebovat jedno lozisko dopredu a dost premejslim, jaky si koupit, protoze na druhy strane ma NIPPARTS ale to je docela draha sranda
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
Limitz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Limitz »

tak sice pozdě, ale taky se podělím o svou zkušenost :) bral jsem taky u autopb tu náhradu, zatím sem na ní najel 5000km a vše v pohodě :) teď mě začalo hučet ložisko na druhý straně :roll: takže vemu od nich zase :)
:hyu: Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 :hyu: R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km :D
Limitz89@seznam.cz
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Elit ted ma vyprodej lozisek FAG za 1740Kc, kdybny to nekdo potreboval urgentne...myslim, ze i ta nahrada bude FAG

Limitz: ten odkaz mi normalne bezi...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Limitz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Limitz »

jj, to jen já sem mamlas :D a hledal jsem to v sortimentu zboží :D a nějak sem přehlídl ten e-shop :D
:hyu: Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 :hyu: R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km :D
Limitz89@seznam.cz
JardaH
*

Příspěvek od JardaH »

jojo na autopb maj dobry ceny, akorat ty druhovyroby/nahrady stojej za hovno. Konkretne firma JC. To není žádný polsko ale čína jak prase. Kamos menil kotouce/desticky a na vsechy 4 kola mu to vyslo za 3200,-. No ale pozor. Desticky by sly, ale ty kotouce byly cca o třetinu lehčí než ty starý co vyndal z auta. Už ten materiál od pohledu vypadal nic moc. Po namontování zjistil že díry na přídržný šrouby jsou mimo. Po nasazení kol a zkušební projížďky se nemohl vynadávat. Kotouče total křivý, kopalo to do pedálu i do volantu jako prase. Ještě že mu to vyreklamovali. Na předek dal kotouče TRW a hned při první jízdě ani ťuk. Na těch JC nebyla ani vyfrézovaná drážka pro vyvážení. Holt činčongové to trefěj. No hnus. Od JC bych teda nechtěl ani to ložisko. Cena sice hezká ale proč to kupovat a po 4 měsících to možná dělat znova?
Hyundai Coupé 2.0 FX r.v.2001
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Ja mel cca rok na aute Pilengy (+desticky ATE + E-icer), a kotouce strasne brzo se zvlnily, v cervnu jsem menil a vratil jsem se k originalu (vysly me levneji nez ty JC), to je jistota a stezovat si nemuzu. Jsem zvykly menit i s destickami, ty jsem vyndal, ATE i E-Icer maj vic jak 50% brzdneho materialu. Jinak jeste bych zminil znacku RH nebo SBS, oboje jsou na tom o mnoho lepe nez Pilenga, JC nebo Starline.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
marenkka
**

Příspěvek od marenkka »

ja sem ted daval na zadek kotouce a desky ATE a na predek budu davat taky ATE a loziska H+B jinak vse nakupuju na www.apm.cz
driv: accent '95 1,3 GLS
ted: coupe '98 1,6 G4GR
Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“