Klucí tak jsme dneska byl zase odvézt černé Scoupo na odpočinek a vzhledem k tomu, že povozek neni až tak úplně shnilej jak to vypadalo a budoucnost turba je poměrně nejistá, začínám přemejšlet o dalším SWAPU atmosférickýho motoru.
Nejspíš klasická Alfa 1.5 12V nebo 16V , ještě mne láká Beta 2.0 nebo 1.6 z Coupe nebo třeba 1.8 za lantry GT.
Je mi jasný, že nejmenší problém by byl asi s přehozením prvních dvou motorů
Budoucnost auta je prozatím otevřená ale chtěl bych ho asi buďto zachovat nebo prodat aby byly nějáký lepší finance na modrýho.
Jinak jsem skupáče nově přezul do origo Hyundai 14" se skoro novejma zimníma Firestonama a origo policema z americký Ely 1994, nevypadá kupodivu až tak tragicky a s použitím vyššího profilu kol se zároveň trochu zlepšily jízdní vlastnosti.
Fotky hýýr: http://picasaweb.google.cz/YuriiGT/CerneScoupeDenicek#
Co takhle zase SWAP motoru ve Scoupe?
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Co takhle zase SWAP motoru ve Scoupe?
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Reklama
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zase SWAP motoru ve Scoupe?
Hehe jojo to vím Ale já bych radši tu atmosféru A vzhledem k tomu, že by s předěláním tý 1.8 pro Scoupe bylo asi tak stejně práce jako s předěláním 2.0 tak bych volil tu druhou variantu
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!