A už coupé nejezdí...(už jezdí)
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
A už coupé nejezdí...(už jezdí)
Dneska v havířově u Elanu (jelo přede mnou nové coupé takže asi Tringi ) mi coupé přestalo jet.Cestou jsem tomu trochu dupl asi 6000 otáček.Auto začalo škubat,ztrácelo výkon tak jsem zvolnil a v havířově uplně ztratilo tah.Po chvíli zas na chvilku jelo.
co to dělá:na neutrálu jde vytočit max do 3000 otáček.Po chvíli ho vytočím až do omezovače(stači vypnout klíček a zapnout) ale za chvíli se zas škube.Příjde mi že otáčky padaj strašně pomalu.Ten problem s coupé že lehce škubalo mi nastal vždy jen když jsem ho na chvíli trochu vytočil.Střílí trochu do výfuku.Když jsem otevřel nádrž tak to nasálo vzduch ale zkoušel jsem jezdit bez víčka a nepomohlo to.
Ví někdo čím to je:Váha vzduchu? -- Krokový motorek?--- Špatný benzín (shell)? --ucpaný Kat.?--Vyměnil jsem pal.filtr i kabely a to škubání se dnes ozvalo tak že coupé nejede. ještě mě napadá že žárli na to nové coupé že jsem po něm koukal,ale tohle vylučuji
co to dělá:na neutrálu jde vytočit max do 3000 otáček.Po chvíli ho vytočím až do omezovače(stači vypnout klíček a zapnout) ale za chvíli se zas škube.Příjde mi že otáčky padaj strašně pomalu.Ten problem s coupé že lehce škubalo mi nastal vždy jen když jsem ho na chvíli trochu vytočil.Střílí trochu do výfuku.Když jsem otevřel nádrž tak to nasálo vzduch ale zkoušel jsem jezdit bez víčka a nepomohlo to.
Ví někdo čím to je:Váha vzduchu? -- Krokový motorek?--- Špatný benzín (shell)? --ucpaný Kat.?--Vyměnil jsem pal.filtr i kabely a to škubání se dnes ozvalo tak že coupé nejede. ještě mě napadá že žárli na to nové coupé že jsem po něm koukal,ale tohle vylučuji
Naposledy upravil(a) Bolo dne 04 srp 2009, 18:45, celkem upraveno 1 x.
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: A už coupé nejezdí...
me tohle delalo na scoupe kdyz sem mel vysypanej katak ty mrizky vevnitr se nejak uvolnily anormos se vytvarovala jak tam plandala do tvaru trubky a obcas do ni zapadla ale ne dirama s trubkou ale na pric cili plyny nemeli kam jit . a docela hustec. kdyz sem jel malej plyn tak nebyly tlaky tak tojelo normos ale jak sem tomu chtel nalozit tak konec.)) nejel odusilo se to
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je škoda, to je mi líto jestli ti autíčko žárlí Snad s ním nebude nic vážného
Jinak obvykle po ostatních kupéčkách koukám, ale vůbec jsem si tě nevšiml. Pokud jsem odbočoval doleva, směrem na nemocnici, tak jsem to byl já.
Jinak obvykle po ostatních kupéčkách koukám, ale vůbec jsem si tě nevšiml. Pokud jsem odbočoval doleva, směrem na nemocnici, tak jsem to byl já.
Tak dneska jsem jel prubnout coupé jestli se vzpamatovalo,po 5 ti kilometrech začlo blbnout.Jel jsem na jedničku a chvíli táho 3s a pak chcípalo(ale nezdechlo to,když jsem rychle vymáčkl spojku).Chvili jsem zastavil cca 10 s vypl jsem motor a jak jsem nastartoval tak 100m jelo v pohodě a pak zas blblo.Když jsem potom stál tak kolísali otáčky.Není to palivovým čerpadlem?nebo lambda?Nebude to něco s klapkou?Kurde hoši já nemužu jezdit a nikdo neporadí?
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vzpomínám, že něco takového mi dělala stodvacítka (nebo to bylo možná fáčko), když jsem v zimě při couvání fest ucpal výfuk sněhem.
- black_sheep
- Moderátor
no v cervenci nabrat snih ve stredni evrope, a pri couvani... to by chtelo kumst docela
tak me napada jak je na tom katalyzator?
tak me napada jak je na tom katalyzator?
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
-
- Kontaktovat uživatele:
hehe ten muj rpispevek asi neni videt ??? nebo to nikdo necte
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
- black_sheep
- Moderátor
tenhle pocit mivam taky no jo promin - zminil jsi ho prvni, ale v ten moment kdyz jsi to napsal mi to neprislo bejt uplne presne vono. no a ted kdyz psal tringi o tom snehu, tak jsem to vytahl znova
I ❤ cars
- Rexcor
- Kontaktovat uživatele:
Jasně body za řešení problému má Shotik
A Bolo už jsi teda koukal na ten výfuk?
A Bolo už jsi teda koukal na ten výfuk?
Subaru: Outback 3,0H6; Outback 3,6R6, Legacy 2,0D
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
-
- Kontaktovat uživatele:
me nejde o body reseni problemu ) jen tu pisu sloh o kataku a o par prispevku se objevi veta a na katak ses dival ?:)))))))))))))
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
- black_sheep
- Moderátor
to bylo ve stylu "na katak uz ses dival "shotik píše:me nejde o body reseni problemu ) jen tu pisu sloh o kataku a o par prispevku se objevi veta a na katak ses dival ?:)))))))))))))
I ❤ cars
-
- Kontaktovat uživatele:
fole:)
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Takže,vyměnilo se čidlo teploty a coupé jezdí (jsem furt v práci tak jsem zaúkoloval otce od přítelkyně ) vlastně on na to přišel,každopádně kolísání otáček nezmizelo ,ale když se odpojí ten váleček na jednotkou ECFI tak to tolik neblbne(ale trochu to lítá).Je to tou součástkou?mám to vyměnit?Nebo se to dá rozebrat a vyčistit.Mám fotku v mobilu tak až budu mít trochu času tak to sem šoupnu.Jo a kaťák mám snad v pořádku aA zmizelo mi cukání když jsem řadil.Nedával jsem tomu pozornost ale při řazení je to plynulejši.
- black_sheep
- Moderátor
no to je to podtlakovy cidlo cece... jestli myslis to co k nemu vedou 3pin (3 draty) konektor a gumova hadicka a je to prisroubovany na kastlu vedle stitku?
jinak gratulace, byla to jen takova kravinka..!
jinak gratulace, byla to jen takova kravinka..!
I ❤ cars
JJ to je to čidlo,jde vyčistit nebo nové?Vypadá to jestli je to opravdu jen tím čidlem teploty ,že to bude ok.Taková blbost za 150Kč a auto nejezdí.Prostě se zahřeje a dává blbé info jednotce a už je to v p***.