Jak dlouho jezdí v "učícím" se režimu?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Jak dlouho jezdí v "učícím" se režimu?
Jak dlouho jezdí Accent v "učícím" se režimu? Zajímá mě to proto, že po odpojení aku auto nejezdí tak jak předtím a to už mám najeto téměř 500km.
Hyundai Accent r.v. 98, 1.3i, 12V, socka verze-prodáno, ale sloužil perfektně.
- Reklama
Re: Jak dlouho jezdí v "učícím" se režimu?
Kdyz jsem mel knizku na opravy k Felicii, tak tam bylo: "Nechat 3 minuty na volnobeh" - pokud si teda dobre pamatuju... ale uz se to tu nekde resilo v ramci Check Engine...Gardovič píše:Jak dlouho jezdí Accent v "učícím" se režimu? Zajímá mě to proto, že po odpojení aku auto nejezdí tak jak předtím a to už mám najeto téměř 500km.
Většinou stačí najet tak 25 km-ů a je vše v pohodě!!Gardovič píše:Jak dlouho jezdí Accent v "učícím" se režimu? Zajímá mě to proto, že po odpojení aku auto nejezdí tak jak předtím a to už mám najeto téměř 500km.
Budeš muset jít na autodiagnostiku,jestli s ECU není něco v nepořádku!! Je to divné!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Já bych to neviděl tak dramaticky. Mám stejný motor jako ty a posledně mi to trvalo asi 14 dní. Ale jezdil jsem většinou po městě, tedy krátké trasy. Třeba to nesouvisí s najetými KM, ale s počtem startů. Ještě bych s diagnostikou počkal.