Pomoc s odřeným lakem
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Pomoc s odřeným lakem
Ahoj všichni. Podařilo se mi odřít mého Accenta a sousedovu dodavku. Accent je v pohodě, ale dodávka má celkem viditelná šlici na laku.Není to promáčklé,jen jsou tam oděrky a změny barvy laku. Cca Poraďte mi prosím co s tím a za kolik by to asi mohlo být. Moc dík.
Naposledy upravil(a) Forza! dne 30 bře 2006, 13:56, celkem upraveno 1 x.
2002, 1.5 crdi, 40 000 km
- Reklama
Zkus použít brusnou pastu.Prodávají ji na váhu v prodejnách s autolaky a koupíš ji u každýho lakýrníka.Co stojí 10 dkg už nevím, ale není to rána. Je to zaručený. Měl jsem podobnej problém a vše OK. Navíc jsem zjistil že tou pastou jde krásně rozleštit každej škrábanec třeba na dveřích u klik od klíčků, nebo od ženskéjch-jejich prstýnky dovedou taky pěkně poškrábat.
Hodně štěstí
Hodně štěstí
"H" i30HB. 1,4. černá metal, 2009, palivo E85
----------------------------------------------------
dříve:"H" Lantra. 1,6, šedá metal. 1996
Uplně přesně tak. Nabereš z obalu na jemnej hadřík a postižený místa leštíš. Pasta ma tu shopnost pohnout s laken a to co máš ty odstranit a rejpance (né moc hluboký) zničit tak že se barva spojí a ani ten rejpanec už nenajdeš.Fakt se toho neboj, já jsem se v říjnu 2005 vyhýbal jednomu debilovi s VW a pravou stranu jsem z 3/4 délky rejpnul o vyčnívající větev.Pasta to celý v pohodě zvládla. Kupuj ji v specializovaným obchodě s autolaky nebo jak jsem již psal v lakovně. Hodně štěstí
"H" i30HB. 1,4. černá metal, 2009, palivo E85
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Určitě brusná pasta od lakýrníka. Koupil jsem auto dovezený z Rakouska, byly tam docela nehezký škrábance, už jsem se děsil, že budu muset dělat lak, zavezl jsem to k lakýrníkovi, ten se jen usmál, vytáhl brusnou pastu a během čtvrhodiny mi z toho zase udělal krásný auto. Nestačil jsem se divit, jak ty škrábance šly rychle dolů.
Akorát tvrdil, že tu pastu normálně na benzince nekoupíš a že ve specializovaných obchodech stojí asi litr...
Akorát tvrdil, že tu pastu normálně na benzince nekoupíš a že ve specializovaných obchodech stojí asi litr...
Hyundai Accent 1,5 (12 valve)
r. v. 99, nájezd 100 000
r. v. 99, nájezd 100 000