miro263 píše:Takze,
Accent ma problem, ze primrzavaju trysky ( uz to tu niekto spomenul) nema teplomer, chyba mu stierac a ostrek zadneho okna. A strasne slabo kuri . ( zasa na druhej strane motor asi efektivnejsie spaluje)
Mam Kleber Krisalp HP2, zatial sa mi ide dobre, ale auto je dost lahke. Takze oproti R.Megane jaznim na snehu o cca 20km/h menej.
Co sa tyka, jazdy v zimnom obdobi, tak auto sa mi javi, ze ma lepsi tah v nizsich otackach. Asi je to tym ze nasavam chladnejsi vzduch ( Neviem ako to "palivova" mapa koriguje) ale je to dost cititielne.
s primrzavajucimi tryskami som mal problem aj na cliu, fabii a predchadzajucom accente... vyriesi to asi len vyhrievanie trysiek ostrekovaca, ale zial toto vela automobiliek neponuka

teplomer ma, ale len do urciteho roky vyroby.

zadny stierac mu podla mna absolutne nechyba, tak ako nechyba x dalsim sedanom. sedan ma velku vyhodu pri jazde, ze sa mu nespini zadne okno. aj dnes, ked sme trosku santili, tak kamarati na hatchbackoch ho mali skoro stale zapnuty, ja som mal zadne okno uplne suche...
nieco o slabom kureni skus povedat mojmu bratovi, kt. ma niesol pred dvoma tyzdnami domov, ked som mal horucky takmer 39°C. Prve kilometre je naozaj kurenie nic moc {ako u vacsiny novych aut}, ale po prejdeni za nitru {isli sme z ba} v aute bolo tak horuco, ze ja som sa zacal potit. vo zvolene som sa nemohol dotknut vyduchov kurenia, pretoze boli take horuce, ba priam vriace... celu cestu bolo kurenie na maxime a ventilator na dvojke.
lepsi tah mas preto, pretoze zimny vzduch je hustejsi a dokaze ho dostat viacej do motora... niekde som cital, ze pri zmene o 4°C sa zmeni vykon motora o cca 1%.