Demontáž předního nárazníku
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Demontáž předního nárazníku
Vážená a moudrá rado starších (a mladších ). Nesundávali jste někdo přední nárazník z Accenta 97? Už mě totiž začala neúnosně štvát ta díra kterou jde vidět z 20 metrů málem až do motoru a tak dostane výplň z tahokovu. (mám přesně stejný nárazník jako Syfon- viz jeho ikonka - akorát bez té mřížky ) Sice jsem si z hmservice stáhl postup, ale u nich je to takové ....mno... řekněme velmi stručné. Jde mi o to, jestli tam není nějaký fígl, o kterém by bylo dobré vědět, než něco omylem urvu Děkuji všem již dříve do demontáže zasvěcených a pokorně přijímám vaše rady a tipy
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
- Reklama
Díky za technickou podporu, montáž jsem provedl bez problémů, takhle to dopadlo :
https://www.hyundaiclub.net/album_pic.php?pic_id=737
(ta trochu podivná struktura mřížky je způsobena kompresí fotky, v reálu to vypadá bezvadně )
https://www.hyundaiclub.net/album_pic.php?pic_id=737
(ta trochu podivná struktura mřížky je způsobena kompresí fotky, v reálu to vypadá bezvadně )
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Zdravím.
Vím že ta podpora přišla trochu pozdě ale tyto stránky jsem našel včera.Já budu kuchat nárazník příští měsíc,ne snad pro nějakou úpravu ale protože dle hesla co nechceš tak puč tak jsme půjčil auto.Tchán špatně zatáhnul ručku a auto se mi zastavilo o zábradlí.Nárazník sice neprasknul ale popraskala metalíza,tak budu muset nechat přelakovat celej nárazník.Stříbrná metla a práce cca. 3500 Kč.
Kubrt
Vím že ta podpora přišla trochu pozdě ale tyto stránky jsem našel včera.Já budu kuchat nárazník příští měsíc,ne snad pro nějakou úpravu ale protože dle hesla co nechceš tak puč tak jsme půjčil auto.Tchán špatně zatáhnul ručku a auto se mi zastavilo o zábradlí.Nárazník sice neprasknul ale popraskala metalíza,tak budu muset nechat přelakovat celej nárazník.Stříbrná metla a práce cca. 3500 Kč.
Kubrt
Hyundai ACCENT 1.5 12V GLS r.99