Ďakujem

Moderátoři: amaize, Moderátoři
no to vypadá jako nejjednodušší řešení a asi nejlevnější ... rozhodně elegantnější než rozkopávat nové autoRave píše:Kdyz to vse sectes je vyhodnejsi prodat auto s manualem a koupit s AT.
XMira píše:Mě by nevadil ani cenový rozdíl, ani automat. Třeba takové DSG by se mi moc líbilo. Ale představa čtyřrychlostního automatu s hydrodynamickým měničem by mě děsila. Řešil jsem to i u Getze. Ale nechtělo se mi z poměrně svižného auta udělat žíznivého hlučného lenocha. Spotřeba minimálně o litr nahoru, zrychlení o dvě vteřiny dólu. A kolik by točil na dálnici jsem ani nezjišťoval. Byl bych i ochoten jít do nafty a klasického pětirychostního automatu (což ovšemv i20 nedělá), ale to, co nabízejí mi přijde jako moc velký "downgrade".
Ročně najezdím několik tisíc kilometrů s automatem. Jak s klasickým, tak s DSG a opravdu proti tomu nic nemám. V kombinaci s tempomatem je to úžasný pohodlíčko, ale na druhou stranu se občas rád trochu svezu.
Stodvaca je i20? Já nevím, školy nemám, ale 1.6 - 126k mi na tak malý vozítko přijde dost. A i tam ztratí na zrychlení z 0 na 100 skoro dvě vteřiny.Rave píše:Tak stodvaca neni zadny delo ani v nejsilnejsi verzi.Je to auto do mesta a tam je automat fajn.Pokud se chcu povozit tak koupit nakou japonskou sunku k tomu a hotovo.
Mal som kedysi Daewoo Kalos 1.4 16V, 4-rychlostny automat. Napriek vsetkym predpokladom, rozhodne nemozem povedat, ze by to bol lenoch. Ked sa na to dupalo, islo to velmi svizne. Akurat ze pri automate je inac zladeny plyn s prevodovkou, co moze pri slabsom zatlaceni na plyn evokovat lenivost.XMira píše:Ale představa čtyřrychlostního automatu s hydrodynamickým měničem by mě děsila. Řešil jsem to i u Getze. Ale nechtělo se mi z poměrně svižného auta udělat žíznivého hlučného lenocha. Spotřeba minimálně o litr nahoru, zrychlení o dvě vteřiny dólu. A kolik by točil na dálnici jsem ani nezjišťoval.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |