diskuze v inzercich zde...?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

diskutovat v inzerci, nebo ne?

ano, volne jako vsude jinde
9
29%
ano, vsichni mohou, ale k tematu (auto, prodej)
20
65%
ano, ale pouze zajemce o koupi
1
3%
ne, od toho mame SZ
1
3%

Celkem hlasů: 31

black_sheep
Moderátor

diskuze v inzercich zde...?

Příspěvek od black_sheep »

Zdravim lidickove,

tak opet se tady resila jedna vec; a to diskutovani v tematech inzerce. ted nemam na mysli otazky, ktere vedou k nakupu vozidla - s nimi asi nikdo nema problem. ale ted se v jednom z temat, kde se prodava jisty terenak, dostalo napovrch neco o tom aute co nebylo receny. ja si myslim, ze na inzertnich serverech jako je sauto, auto.bazos, tipcars, cars to rozhodne nepatri a vsak tam takova moznost neni. ale kdyby byla - byl bych proti! precejen, je to navic placena inzerce.

ale tady u nas na klubu? bud tady bude inzerce jako vsude jinde, a nebo to bude proste "klubova inzerce". myslim si, ze bysme na sebe svinarny delat nemeli. ja jsem tady kdysi taky nabizel sve scoupe a taky to vyvolalo bourlive debaty; nekdo totiz usuzoval z mych prubeznych prispevku ze je auto kram, ackoliv jsem prehanel a celkovy obraz byl trosku zkresleny.. v podstate ale moje chyba, kdybych sem nepsal jak me to auto sere ze jeste tohle a tamhleto tak by se to nestalo..

vznikne pak x-stranek offtopicu a v podstate to vrha to auto do spatneho svetla a je tady neprodejny.... podle me to ani tak neni na zavadu, stejne jsem to scoupatko prodal jinde a stejne si myslim, ze tady by ani prodejny nebylo.. problem je spis v tom, zachovat tu diskuzi hodnotnou a neurazet se. ano, to je duvod vylozene k zakazani takovych debat.

co si o tom myslite? ja jsem pro nechat diskuze v inzercich volne plout, ne teda zadny fory a urazeni, ale jak se to tyka prodeje toho konkretniho auta nebo modelu obecne, pripadne to smeruje k zajmu o koupi ci pomoct kupujicim upresnit nepresny inzerat.. vse OK.

modelovy priklad. nekdo bude prodavat trabanta a nebude psat ze je nabourany, bude chtit 30.000 za nej. a vy uvidite ze je evidentne bourany.. upozornit / neupozornit? klidne dejte vic prikladu z praxe, pokud Vas napadnou..
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Reklama

Hardcam

Re: diskuze v inzercich zde...?

Příspěvek od Hardcam »

Necetl jsem Tvuj post celej, ale jednoznacne vim, o co jde. Jsem urcite pro diskusi. Mam sto chuti tam frajerovi neco napsat. Ja jsem novemu majiteli Elantry (easy) priznal vsechny nedostatky, ktere jsou mi znamy a tim logicky tratim na cene vozidla. Ale aspon muzu klidne spat....
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Hlasoval jsem pro "diskusi v ramci tematu".
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
-JxD-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -JxD- »

Taky jsem teda pro, nejmenovaný inzerát jsem si pročetl a pokud bych měl něco říct upřímně, tak je mi z prodávajícího špatně.....
Hyundai S-Coupé GTTurbo r.v.1993 - potvora červená
pepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepan »

je jasný pro co jsem hlasoval...
zoubek to za á blbě pochopil a za bé není na tom nic špatnýho..naopak..vyhýbáme se tím zbytečným problémům kdyby to někdo koupil tady z klubu..
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY

uplně bez hju
Rave
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rave »

ano, vsichni mohou, ale k tematu (auto, prodej) tot me hlasovani

osobne si myslim ze pokud je tu inzerat na klubu tak by tu mela byt co nejjasnejsi historie vozu.Pro priklad ja kdyz prodaval sve sx napsal jsem ze jsem dom dotahl kurvu ale dal ji do stavu.Tim jsem presvedcil i kupujiciho ze vozidlo melo peci.A hlavne se muzu kupujicimu nekde s klidnym srdcem podivat do oci.
Take jsem ale pro aby tema bylo na pozadani autora promazano od zbytecnych OT.A v inzerci bylo jen skutecne tema k prodeji a stavu veci
aj em Miris.Aj em madrfakr mekanik
Aleš

Příspěvek od Aleš »

naletět můžeme na jinejch stránkách, ale tady by sme si pomoc mohli/měli. Takže já jsem pro diskuzi k danému tématu
ROVER 75 2.5 V6 r.v.2000
Bylo:
:hyu: Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97 :hyu:
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
marenkka
**

Příspěvek od marenkka »

presne tak, souhlasim s kecanim, od toho forum je
driv: accent '95 1,3 GLS
ted: coupe '98 1,6 G4GR
alarm

Příspěvek od alarm »

Vždy keď som predával v auto, predával som ho v lepšom stave , ako som ho kúpil.
Zvyčajne som budúcemu majitelovi dal aj súpis vymenených vecí, opravovaných časti....skrátka, ak sa mu niečo pose... a bude hladať chybu, je lepšie vedieť, že boli vymenené ložiská, guferá, ventily....aby nemenil to, čo bolo menené pred pol rokom.
Môcť sa kupujúcemu po roku kludne pozrieť do očí je dobrý pocit.
Tým, že sa si tu píšeme o každej chorobe auta, virózach a slepákoch, bolavej osmičke vpravo dole.... skutočne môže viesť k dojmu, že auto je šunt....a nie je to pravda.
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)

Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD

alarm.ba@gmail.com
black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

jsem rad a vcelku prekvapeny, jak jednoznacne to zatim vidite. kolikrat jsem se chtel taky ozvat, ale nakonec jsem radeji mlcel a prihlizel, coz stalo dost sebezapreni. je fajn, ze se clovek muze na tohle tema pripadne odvolat :-)
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
zdenek76

Příspěvek od zdenek76 »

za mě také jednoznačně diskuse, důvody viz výše jako ostatní, pokud chce někdo inzerát bez keců, tak na to je annonce, sbazar apod.
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi

+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Engineer
Moderátor

Příspěvek od Engineer »

Myslím že je to jasné...
Nebude sa kupovať mačka vo vreci! a už vôbec nie tu na klube!!! Hlavnými špecifikáciami cenou a fotkami by sa inzerat nemal končiť!
Možno by som dal po návrhu autora inzerátu možnosť premazať off topic-ov, samozrejme po doplnení veci ktoré su vyčítané...
Mýslim tým topici to je drahé, je to šrot a ine... :arrow: toto by som nechal premazať po žiadosti autora inzerátu.
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Diskuse :!: Sám jsem upozornil na pár Tiburonů,co majitelé prodávali jako nebourané a byly po havárce-což se potvrdilo.Protože ten typ auta znám,poznám i z fotek,že je auto po havárce,ale zájemce,který Tiburona nikdy neměl,neví jak v tom místě vypadá z fabriky nebo co tam chybí za kryt,měněný díl....A než mlčet a tolerovat podvodníky...... :roll:
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Rasty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rasty »

Borek: mluvíš mi z duše :) Jj na coupátku se to dá velice rychle odhalit když to auto někdo zná a ví kam se podívat :D
Obrázek

† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Engineer
Moderátor

Příspěvek od Engineer »

No ako teda? Ako mám reagovať v inzercii na príspevky typu: To je šrot, to je drahé a nemá dotyčný o to vôbec záujem?

Ja si myslim ze cena je cisto vecou predávajúceho. :-k a zbytočné komentáre by sa mali mazať, čo vy na to?
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Odpovědět

Zpět na „Pokec“