Nejde mi centrální zamykaní!
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Nejde mi centrální zamykaní!
Nejde mi centrálně zamykat. Otevírat ale jo. Koukal jsem na pojisty a jsou v pořádku. Neví někdo čím to může být?
- Reklama
Re: Nejde mi centrální zamykaní!
Málo si "pustil žilou"
pridaj info: diaľkové alebo klučom?
Môže to byť 15689 príčin.
Najprv by som dal dole tapacír vodiča a tam meral, či tam príde impluz. Tým by som rozdelil problém na poruchu v
1) elektrokrabici(prijímač , neprehadzovanie + a -)
2) porucha vo dverách-tiahla,krabička vo vodičových dverách na prehadzovanie + a -
Niekedy stačí, aby sa ti povolili skrutky na motorčeku vo vodičových dverách, alebo povolila taká spona na tiahle, a motorček, aj keď dostane implulz "nedočiahne" a neprepne.
pridaj info: diaľkové alebo klučom?
Môže to byť 15689 príčin.
Najprv by som dal dole tapacír vodiča a tam meral, či tam príde impluz. Tým by som rozdelil problém na poruchu v
1) elektrokrabici(prijímač , neprehadzovanie + a -)
2) porucha vo dverách-tiahla,krabička vo vodičových dverách na prehadzovanie + a -
Niekedy stačí, aby sa ti povolili skrutky na motorčeku vo vodičových dverách, alebo povolila taká spona na tiahle, a motorček, aj keď dostane implulz "nedočiahne" a neprepne.
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
dálkově ani ručně. když to zavřu zevnitř ručně třeba u řidiče tak se mi stejně automaticky nezavřou všeshny dveře.musim zamykat všechny zvlášt. když ale jedny dveře zevnitř zamknu ručně tak je slyšet někde u pojistkové skříně jakoby cvaknutí.
Rozober tapacírung vodičových dverí.
Vopchaj klúč do zámku a otoč s ním.Sleduj, ktoré tiahla sa pohybujú.Skús im trochu pomôcť rukou.Ak to pomôže skontroluj tie tiahla, niečo je zohnuté, nepritiahnuté....
Ak to nepomôže, zober skúšačku, a premeraj, či po zatlačení dialkového dostáva motorček + a - .
Merať musíš obidve naraz, lebo napatie sa tam mení, nie o kostru.
Druhou možnosťou je chyba v prepínacej plastovej krabičke vo dverách vodiča, vtedy sa klúčom zatvoria len vodičove dvere. Ak vieš niečo o elektrike, rozober a premeraj diody vo vnútri asi najčastejšie, lebo krabička mechanicky prepína napätie.
Tretia možnosť- porucha v elektronike centrálu- ale to by ti zase zamykalo klúčom
Vopchaj klúč do zámku a otoč s ním.Sleduj, ktoré tiahla sa pohybujú.Skús im trochu pomôcť rukou.Ak to pomôže skontroluj tie tiahla, niečo je zohnuté, nepritiahnuté....
Ak to nepomôže, zober skúšačku, a premeraj, či po zatlačení dialkového dostáva motorček + a - .
Merať musíš obidve naraz, lebo napatie sa tam mení, nie o kostru.
Druhou možnosťou je chyba v prepínacej plastovej krabičke vo dverách vodiča, vtedy sa klúčom zatvoria len vodičove dvere. Ak vieš niečo o elektrike, rozober a premeraj diody vo vnútri asi najčastejšie, lebo krabička mechanicky prepína napätie.
Tretia možnosť- porucha v elektronike centrálu- ale to by ti zase zamykalo klúčom
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com