Přecházím na Wartburg, prodávám Háčko
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Přecházím na Wartburg, prodávám Háčko
Tak se obávám, že Vás opustím, protože mi od Radka přišli fotky novýho Warťase, Wařbuřta nebo jak chcete
Mrkejte
Mrkejte
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Jirko1 možná tak Hunbug, no nic je to jedno si fatk pecka týpek
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
ja taky rok a pul jezdil W353, novejsi typ, pohodlny, razeni na podlaze, silnej trivalec (dnes se tomu rika HTP f cervenym pecku:). Byl jsem s tim vicemene spokojen. Projeli jsme s tim pulku republiky i s horama, nikdy nas nenechal stat a kdyz, tak jsme ho nechali vychladnout a jeli jsme dal. Spotreba diky dvoukomorovymu karbecu velmi solidni, az na to michani benose na pumpe nemam spatny vzpominky. Jo a projelo to vsim.
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Jirka1 píše:Jouda: Až ti táta nebude chtít koupit to kupátko, až budeš mít řidičák, tak se ozvi . Svědků bylo dost, že to říkal
Tak jo platí ozvu se, ale já bych spíš to co máš ty nebo my!! Výde ho to lehnějc a hlavně mě to bude stačit na začátek
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím