Myslím, že tohle by nikdo z nás nedal. Fakt mazééc :-)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Myslím, že tohle by nikdo z nás nedal. Fakt mazééc :-)
nechápu, jak tohle může někdo dělat. Takovýho umění nedosáhnu nikdy v životě. Bohužel.
Lantra Kombi GLS 1.6 16V DOHC G4GR- LPG *97
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
- Reklama
Jako zrovna dneska sem si to jako ze dal, vis jak, proste deset policjencih aut, 3 lode, 6 helikopter, 2 skutry a mestaci na koni...jako proste me nedali..proste to tahne vocpoda, takze STcko mam nekde, vis jak...
jj, kazdopadne se mu to moc povedlo, zajimal by me konec...
jj, kazdopadne se mu to moc povedlo, zajimal by me konec...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Re: Myslím, že tohle by nikdo z nás nedal. Fakt mazééc :-)
No pochybuju o umění, já bych to spíš tipoval na to, že ten blbec lítal v průseru a dělal všechno pro to, aby zmizel. Jinak s trochou štěstí si na takhle široký silnici můžeš zablbnout i ty a bez kliftonů... ( jen tak mě napadá - v Mimoni je placu...)Joker píše:nechápu, jak tohle může někdo dělat. Takovýho umění nedosáhnu nikdy v životě. Bohužel.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
to je mazec!!! Nemáte tam někde někdo schovanej konec???
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Kdy si dávali na Primě americký seriál o policajtech v akci a tam takových záběrů bylo více a ze skutečného života!!
Tudíž co dokáže alkohol za volantem,přepadení banky atd.atd!!!
Výbornej seriál,klidně by ho mohli dávat znovu moc se mi líbil!!
Ale jinak ten řidič byl borec pěkně umí udržet auto,což já asi bych měl docela problém!!
Tudíž co dokáže alkohol za volantem,přepadení banky atd.atd!!!
Výbornej seriál,klidně by ho mohli dávat znovu moc se mi líbil!!
Ale jinak ten řidič byl borec pěkně umí udržet auto,což já asi bych měl docela problém!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Nepodceňuj se, umíš jinačí a možná důležitější věci - já sem stihl za tu chvilku v hospodě zaregistrovat, že si super vypravěč, Rasty ti hezky poděkoval za opravu motoru v nouzových podmínkách....... Tak mi řekni co bys chtěl víc? Každýmu jde něco jiného a má jiné vlohy... A svůj názor na tebe jsem ti už sdělil na ICQ, opakovat se nebudu! A většina z nás nemá tu potřebu, aby lítal v průšvihu až do něj musej šťouchat flojdi autama....ivan píše:....
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V
No??? Tys tu chyběl!!!Hanz píše:Nepodceňuj se, umíš jinačí a možná důležitější věci - já sem stihl za tu chvilku v hospodě zaregistrovat, že si super vypravěč, Rasty ti hezky poděkoval za opravu motoru v nouzových podmínkách....... Tak mi řekni co bys chtěl víc? Každýmu jde něco jiného a má jiné vlohy... A svůj názor na tebe jsem ti už sdělil na ICQ, opakovat se nebudu! A většina z nás nemá tu potřebu, aby lítal v průšvihu až do něj musej šťouchat flojdi autama....ivan píše:....
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)