Zdravím všechny, po chudince Lantře která dožila,jsme koupili Elantru 2.0 r.v. 2002. Když pominu že mi ji po 3týdnech nabořili zezadu na dálnici(abych měl co dělat), tak mam jiný problém. Při vyšší rychlosti začne cukat,rosvítí se kontrl.motoru. Na diagnostice čidlo sání Map a čidlo škrtící klapky. Až se vrátí od klempíře vymněnim. Map na vrakáči od klapky nové. Trápí mne ale co když jsou čidla v pořádku a hlásí chybu správně. Ale kde bych potom měl hledat. Mám něco vyčistit,dotáhnout atd.???? (podotýkám rozvody,svíčky,náplně nové)
Děkuji Všem
Elantra škube při vyšší rychlosti
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Re: Elantra škube při vyšší rychlosti
Pokud diagnostika hlasi chybu cidel, pak bude chyba v nich...je to celkem bezna zavada.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Děkuji za odpověď. Já tomu teda budu věřit- ale jestli ne .. . Včera se vrátila Elantra od klempíře a v pátek ji prubnu na dálnici. Doufam že bude šlapat. Musí !!! Neboť 14 dní po elantře mi zezadu zbořili i felícii. Budu shánět koloběžku!
Dík
Dík
Diagnostika si nevymsli...ale zarucit Ti to nemuzu, ze jo. Ja sve diagnostice verim. A ten snimac Ti koneconcu taky muzu dodat, alespon usetris.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP