Takže celkový vysledek práce

pohled zezhora:

a postup:

ještě menší popis, tákže jak vidíte už tam na hloubku opravdu reproduktor nevešel takže jsem jí musel zvětšít výšku vysekáním původní plastové mřížky(dělal jsem to nahradníma nůžkama na zastřihavaní růží, šlo to uplně vpohodě

Dále z ůprav jsem musel odstranit plastový kryt na magnetu reproduktoru(né všechny ho tam mají) a nalepit v místě kde je u kolejnice stahování oken gumu( použil jsem gumu která se používa na lepení veloduší kol, kdo jezdí na kole určo ji má a pak druhou gumu v místě dražky mezi reprem a magnetem repra abych zabánil rezonancím do karoserie, no a samotný plech ve dveřích se musel trošku kleštěma přizvednout na staně dál od pantů dveří a trošku zklepnout "lem" aby zapadl přesně na tu drážku mezi tím reprem a magnetem, pak přišlo přišroubovaní plastu z5 k tapecurcingu a nasazeni z5 na dveře(bez repra) a následně vložen přes nově vzniklý otvor reproduktor a posunout ho směrem od pantů pravě tou dražkou s gumou na ten vyhnutý plech, pak jen dát novou mřižku a přišroubovat ji samořeznými šroubky přes otvory uchycení reproduktoru k plastu, nasadit i tu kovovou a volá, hotovo

pochybuji že ještě někdo se najde ale tak možná někdo bude mít taky přebytečné ovály,
myslím že to nevypadá nějak špatně

jinak pište i jak se vám líbí, kupodivu hraje to líp než ty 165, samozřejmě basy nejsou tak silné jako ze zadního plata ale taky vpoho a výšky zní tak že ani nevím z kterého směru jsou což je super prostorový věm