zdar vsem ! neda mi to a musim se podelit o skusenost s oficialnim servisem hyundai ,ktery se nachazi v karvine!
24.6 tohoto roku mi pri vetsi akceleraci zaclo svitit oranzova kontrolka diagnostika motoru a auto prestalo tahnout pri vypnuti a nastartovani jelo auto normalne az znova pri prudsi akceleraci znovu ta kontrolka a tak sem navstivil oficialni servis! napichli na diagnostiku a zjistili ze to bude asi turbo ! ok . kdy to mam privezt? 28.6! kdy to bude hotovo? 1.7.! ! pri dovozu mi dal predbeznou cenu cca 12000kc a ja opoustel servis ! 1.7 mi ma volat . bohuzel a tak volam ja! pry to jeste neni a kdesi cosi! bude to 2.7! dopoledne! ok. odpoledne auto nutne potrebuji ! 2.7 poledne nikdo nevola tak volam ja ! auto neni bude 7.7 /4a5 byl svatek/ jenze potrebuju auto ,to pry neni problem prijedte si ja vam pujcim trajeta! ok. kolik budu za pujceni platit? nic a naftu? ne naberte si kolik potrebujete a pak mi prineste ucty ! to mate od nas gratis! ok. vecer telefonat zda bych jim to auto uz nemohl vratit a tak mu rikam ze ho potrebuji az do nedele . ve stredu 7.7 dopoledne telefon ! auto jeste neni bude zitra ,ale on potrebuje vratit to auto a ze mi misto toho pujci i30 funglovku ! dobra mezi tim nez se jim auto vratilo asi 3 hovory ,kde uz sem at specham ! vymena probehla ok a ja odjizdel i30! 8.7 autoi jeste neni ,ale ted to skladame dohromady bude ve ctvrtek a tak rikam ze si pro jistotu prijedu az vpatek ! mel mi zavolat: samozrejme nic a tak volam a pry to jeste neni ze jeste jim chybi tesneni a ze to bude v pondeli ! v pondeli jedu primo na misto auto samo ze neni a ptam se kdy bude ze pry zitra na 100% !! ptam se na kolik si mam pripravit penez a on mi rika vlezete se do 8500kc!! no dobre auto tam bylo dlouho ,ale aspon to je teda levnejsi nez puvodne melo ! slavnostne si jeduu druhy den pro auto ! je pripravene a tak se ptam kolik ? spocital to na 12tis. a tak mu rikam ze vcera tvrdil uplne neco jineho ! pry to bylo bez dane ! dan ,ale neni tak vysoka ne? no to je bez dane a jen za to turbo! pry jestli sem mnyslel ze mi to udelaj zdarma ! ale teda ze sem cekal ze mi teda spusti 400kc! ze pry co se mi nelibi ze na predbezne cene je 12 ti a tolik si uctuje !! davam mu ucty za benzin / bylo to 1200kc za prakticky tri tydny ! jen proste to nejnutnejsi,kdyz mi vysli vstric si rikam si / pry jake ucty ? ze sme se na nicem takovem nedomluvili ze myslel jen jednu cestu z karvine domu kde bydlim!! a jestli se mi nelibi ze mi muze nauctovat i pujceni auta 600kc denne!! nakonec mi proplatil polovinu!! takze me stalo repase turba + vymena tesneni ventiloveho vika i stim vracenim za benzin 11000kc!!
po prijeti do jineho servisu pac sem jeste chtel udelat rozvody a tam uz to nenecham sem mu otviral motor a on rika a to vam vratili ten motor takovy spinavy od oleje? proste vymenili a nechali tak zmazane jak svina !!
takze jen sem se chtel zeptat jak by ste se zachovali vy? ( pokud to teda nekdo precet az do konce)
jinak jedna se o vuz H1 starex r.v. 99!
jeste prosim moderatora ,pokud to je ve spatne sekci o presun nekam jinam!
ACA Karvina
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Re: ACA Karvina
Do pokecu presunuté...
Inak by ma asi mrdlo. S takýmto prístupom by som asi naozaj zinfarktoval. A ako protihodnotu by som mu dal tel. účet za ten mesiac a alikvotn čiastku že koľko krát si mu volal...
To už je sila keď nie sú schpný zdvihnúť telefón a povedať:
Nehnevajte sa, ale nemáme to ešte hotové!!!
Zamrzí
Inak by ma asi mrdlo. S takýmto prístupom by som asi naozaj zinfarktoval. A ako protihodnotu by som mu dal tel. účet za ten mesiac a alikvotn čiastku že koľko krát si mu volal...
To už je sila keď nie sú schpný zdvihnúť telefón a povedať:
Nehnevajte sa, ale nemáme to ešte hotové!!!
Zamrzí
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já v ACA Karviná kupoval své auto, a teď tam jezdím na garančky. Zatím jsem podobný problém neměl, ale co vím, tak od mé koupě se tam prakticky vyměnil personál. Garančky mi obvykle vyjdou o něco levněji než je prvotní odhad, a nic mi na autě ještě nepokazili, takže názor neutrální.
do ACA jsem dodával doplňky a nebyl problém, je však pravda, že se tam personál a možná i majitel měnil snad každou chvíli
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Cena za repasi turba je hodne slusna - alespon co se tyce a ze jsi dostal nahradni auto zadarmo (kdyz sve mas 9 let po zaruce) a jeste proplaceny benzin, ktery bys jinak projel se svym, je dle me vic nez OK. Ze nedodrzeli ani jeden termin je ovsem hodne spatne.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
tak ja sem se jich o to auto vubec neprosil!! dal sem to tam jen proto ze sem svoje potreboval za tri dny a jedine v hyundai mi rekli ze to v pohode stihnou! co se tyka ceny turba tak ano neni to tak drahe ,ale tech skoro tri tydny co to tam trvalo by mi to udelali i jinde a jeste levneji! ale mi de uplne o neco jineho a to o to ze mi rekl den pred odebranim auta cenu 8500kc a pak jak sem prisel pro auto tak 12tis!! a pak se vymlouva!!
A co mas teda na zakazkovym liste? Pokud 8500Kc, tak je to s dani.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
na zakazkovym liste je predbezna cena 12000kc! ale den predtim nez sem si sel pro auto rikal ze cena neprekroci 8apul litru!
mi rikal vsak vidite sem jeste pod tou cenou!!!! a ja mu rikal ze tam je i napsane ze predbezna ukonceni opravy 1.7 a vy mi auto davate 13
mi rikal vsak vidite sem jeste pod tou cenou!!!! a ja mu rikal ze tam je i napsane ze predbezna ukonceni opravy 1.7 a vy mi auto davate 13