Novy Accent v prodeji

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

viki_
*

Novy Accent v prodeji

Příspěvek od viki_ »

Tak uz se u nas v nabidce konecne objevil novy Accent
http://www.hyundai-motor.cz/modely/novy ... taveni.php
Ex Lantra 1.8 GT, Ceed SW 1.6 benzin
Reklama

Hanz

Příspěvek od Hanz »

Víme, už to tady proběhlo. A dnes jsem ho viděl na vlastní oko - mám z něj trochu lepší dojem než s fotek... :wink:
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Felotron

Příspěvek od Felotron »

Hanz píše:Víme, už to tady proběhlo. A dnes jsem ho viděl na vlastní oko - mám z něj trochu lepší dojem než s fotek... :wink:
no tak vidis ;) za chvili budes touzit jako ja :)
Hanz

Příspěvek od Hanz »

4Felotron:
Vzhledem ke vztahu, který je navázán díky tomuhle autiku mezi mnou a jistým finančním ústavem, zůstane má potencionální tužba nesplnitelným snem po dobu několika let. No a o tom to taky někdy je... :?
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Felotron

Příspěvek od Felotron »

Hanz píše:4Felotron:
Vzhledem ke vztahu, který je navázán díky tomuhle autiku mezi mnou a jistým finančním ústavem, zůstane má potencionální tužba nesplnitelným snem po dobu několika let. No a o tom to taky někdy je... :?
Tez mam vztah jednim ustavem, takze jsme na to asi podobne:)
Luki
*

Příspěvek od Luki »

já jsem zklamanej, protože sedany nerad :(
Navíc to nemá v základu el.stahování oken a přední mlhovky a možná ještě pár věcí, které u této značky byly dříve běžné.
Takže jediný plus je asi ten motor a větší rozměry.
Ale v porovnání s Renault Thalia Expression Clima za 255 tisíc asi nebude mít šanci. Ta Thálie má totiž taky 1.4, 100 koní, kufr 511 litrů, všechno v elektrice a za ty prachy co jsem napsal i klimatizaci !
Akorát designerům se moc nepovedla.
Accent 1.3i 5dv, r.v. 2005
koupeno nové v Dubnu 2006. Prodáno v prosinci 2008. Najeto skoro 20 tisíc km.
Donald
**
Kontaktovat uživatele:

Dieselová bomba

Příspěvek od Donald »

V turbodieselu bych si toho fešáka nechal líbit. Řekněte mi, kdo jiný za ty peníze nabízí 110 HP? S tím musí být nádherné svezení, co říkáte? Měl jsem za stejnou cenu tříválec CRDi a nebyla to špatná volba, ale tohle, to je prostě bomba!
viki_
*

Příspěvek od viki_ »

Akorat jsem nepobral, proc v techn. datech uvadeji u CRDI zrychleni 0-100 za 14s, kdyz RIO se stejnym motorem to da za 11s (pritom obe tyhle auta maji papirove podobnou hmotnost i maximalku). To bude asi nejaky preklep (zamena s 3 valcem) ?
Jinak vzhledove me toto auto prilis neuchvatilo, nove RIO memu oku prece jen lahodi vice...
Ex Lantra 1.8 GT, Ceed SW 1.6 benzin
Felotron

Příspěvek od Felotron »

Ta nejnizssi vybava je ve stylu VW ....aspon ze zacjvali 4 valce v motoru :)

...Spis me mrzi, ze neni dostupna automaticka klima, okenni airbagy, ESP. To povazuju za velkou chybu :roll:
Jirka

Příspěvek od Jirka »

:shock: Je to hustý, jak mě zklamal nejmenší 1.4 místo pro nás lepších 1.3 - už jsem o tom někde psal, druhý zklamání je, že Accent je pouze sedan.. Tohle není moc logickej krok. pokud chtějí mít odbyt v Evropě..
V Americe mají zas sedan radši
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv., Obrázek
PRODÁNO 05/2012
Felotron

Příspěvek od Felotron »

Jirka1 píše::shock: Je to hustý, jak mě zklamal nejmenší 1.4 místo pro nás lepších 1.3 - už jsem o tom někde psal, druhý zklamání je, že Accent je pouze sedan.. Tohle není moc logickej krok. pokud chtějí mít odbyt v Evropě..
V Americe mají zas sedan radši
Ja mam radsi sedany, takze se rozhodli dobre :)

Spis vseobecnej pruser /-/ je v tom, ze nemaji kombiky... To je v Evrope dost chyba :roll:
Mich@l
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mich@l »

Ahoj Lidi. Ja nemám rád ani sedany ani kombiky :) Chybí mi starý dobrý 3 nebo 5ti dveřák :cry: Mám 5ti dvéřový hatchback a nemůžu si stěžovat. Zavazadelník je dost prostorný a kvůli 5. dveřím i v pohodě dostupný. Někde na obrázcích jsem viděl i 3 dvéř toho nového modelu, ten prý taky příjde. Uvidíme. Čau
Autodíly mám od Autojazz.cz
Miguel
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miguel »

Mě se novej Accent líbí.....velmi pěkné,ale sedana bych nechtel....neni to moje gusto a ani nevypada tak dobře jako 5ti dvířko ........taky mě trochu zarazila ta výbava,ale ono to přijde a po pár měsících budou určitě akční modely s klimou v zakladu a podobně.... :D
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Luki: pokud jeste lidi zajima kvalita, nemuzou si ten kram koupit...kamarad ma sluzebni 1.4 16V, ale najeto 5000km, pri jizde se klepe radicka, na tak silny auto se to vubec nehejbe, oproti treba H, kufr - neco silenyho, zadny polstrovani na viku, pokud ho otevres, muzes s nim hejbat do stran...opet dalsi splacanej rencek za maly prachy pro rodinnu...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Felotron

Příspěvek od Felotron »

Hardcam píše:Luki: pokud jeste lidi zajima kvalita, nemuzou si ten kram koupit...kamarad ma sluzebni 1.4 16V, ale najeto 5000km, pri jizde se klepe radicka, na tak silny auto se to vubec nehejbe, oproti treba H, kufr - neco silenyho, zadny polstrovani na viku, pokud ho otevres, muzes s nim hejbat do stran...opet dalsi splacanej rencek za maly prachy pro rodinnu...
Bacha - Accent druhe generace ve verzisedan taky nema polstrovany viko.... snad to uz ta 3. ma....
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“