Novy Accent v prodeji
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Novy Accent v prodeji
Tak uz se u nas v nabidce konecne objevil novy Accent
http://www.hyundai-motor.cz/modely/novy ... taveni.php
http://www.hyundai-motor.cz/modely/novy ... taveni.php
Ex Lantra 1.8 GT, Ceed SW 1.6 benzin
- Reklama
já jsem zklamanej, protože sedany nerad
Navíc to nemá v základu el.stahování oken a přední mlhovky a možná ještě pár věcí, které u této značky byly dříve běžné.
Takže jediný plus je asi ten motor a větší rozměry.
Ale v porovnání s Renault Thalia Expression Clima za 255 tisíc asi nebude mít šanci. Ta Thálie má totiž taky 1.4, 100 koní, kufr 511 litrů, všechno v elektrice a za ty prachy co jsem napsal i klimatizaci !
Akorát designerům se moc nepovedla.
Navíc to nemá v základu el.stahování oken a přední mlhovky a možná ještě pár věcí, které u této značky byly dříve běžné.
Takže jediný plus je asi ten motor a větší rozměry.
Ale v porovnání s Renault Thalia Expression Clima za 255 tisíc asi nebude mít šanci. Ta Thálie má totiž taky 1.4, 100 koní, kufr 511 litrů, všechno v elektrice a za ty prachy co jsem napsal i klimatizaci !
Akorát designerům se moc nepovedla.
Accent 1.3i 5dv, r.v. 2005
koupeno nové v Dubnu 2006. Prodáno v prosinci 2008. Najeto skoro 20 tisíc km.
koupeno nové v Dubnu 2006. Prodáno v prosinci 2008. Najeto skoro 20 tisíc km.
Dieselová bomba
V turbodieselu bych si toho fešáka nechal líbit. Řekněte mi, kdo jiný za ty peníze nabízí 110 HP? S tím musí být nádherné svezení, co říkáte? Měl jsem za stejnou cenu tříválec CRDi a nebyla to špatná volba, ale tohle, to je prostě bomba!
Akorat jsem nepobral, proc v techn. datech uvadeji u CRDI zrychleni 0-100 za 14s, kdyz RIO se stejnym motorem to da za 11s (pritom obe tyhle auta maji papirove podobnou hmotnost i maximalku). To bude asi nejaky preklep (zamena s 3 valcem) ?
Jinak vzhledove me toto auto prilis neuchvatilo, nove RIO memu oku prece jen lahodi vice...
Jinak vzhledove me toto auto prilis neuchvatilo, nove RIO memu oku prece jen lahodi vice...
Ex Lantra 1.8 GT, Ceed SW 1.6 benzin
Ja mam radsi sedany, takze se rozhodli dobreJirka1 píše: Je to hustý, jak mě zklamal nejmenší 1.4 místo pro nás lepších 1.3 - už jsem o tom někde psal, druhý zklamání je, že Accent je pouze sedan.. Tohle není moc logickej krok. pokud chtějí mít odbyt v Evropě..
V Americe mají zas sedan radši
Spis vseobecnej pruser /-/ je v tom, ze nemaji kombiky... To je v Evrope dost chyba
Ahoj Lidi. Ja nemám rád ani sedany ani kombiky Chybí mi starý dobrý 3 nebo 5ti dveřák Mám 5ti dvéřový hatchback a nemůžu si stěžovat. Zavazadelník je dost prostorný a kvůli 5. dveřím i v pohodě dostupný. Někde na obrázcích jsem viděl i 3 dvéř toho nového modelu, ten prý taky příjde. Uvidíme. Čau
Autodíly mám od Autojazz.cz
Luki: pokud jeste lidi zajima kvalita, nemuzou si ten kram koupit...kamarad ma sluzebni 1.4 16V, ale najeto 5000km, pri jizde se klepe radicka, na tak silny auto se to vubec nehejbe, oproti treba H, kufr - neco silenyho, zadny polstrovani na viku, pokud ho otevres, muzes s nim hejbat do stran...opet dalsi splacanej rencek za maly prachy pro rodinnu...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Bacha - Accent druhe generace ve verzisedan taky nema polstrovany viko.... snad to uz ta 3. ma....Hardcam píše:Luki: pokud jeste lidi zajima kvalita, nemuzou si ten kram koupit...kamarad ma sluzebni 1.4 16V, ale najeto 5000km, pri jizde se klepe radicka, na tak silny auto se to vubec nehejbe, oproti treba H, kufr - neco silenyho, zadny polstrovani na viku, pokud ho otevres, muzes s nim hejbat do stran...opet dalsi splacanej rencek za maly prachy pro rodinnu...