Nabouraná I30 cw
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Nabouraná I30 cw
Ahoj tak sem z toho v celku nešťastný, na parkovišti před domem do mě ze zadu narazil týpek, který ani nebrzdil. Nehoda se stala 1.9 od té doby mám auto v servise. Uvidíme jak to dopadne asi to vypadá na totální škodu Posílám pár fotek jak může auto zaparkované na parkovišti dopadnout.[img][img=http://a.imageshack.us/img638/2466/1000245ii.th.jpg]
[/img]
[/img]
- Reklama
Re: Nabouraná I30 cw
Zhruba před rokem do nás nabourala dodávka, když jsem se chtěl odbočit, taky nechápu řidiče, neviděl že stojím a cesta byla krásně rovná s křižovatkou Do ted jsem naštvanej na toho řidiče Zrovna půl roku jsem měl starý auto. Chudák holka. Mě to trvalo měsíc, než mi to auto vrátili, bylo to tím, že jsem měl zrovna v tom smůlu, že v servisu měli plno. Obvykle, když už jsem byl na řadě tak to trvalo 2 týdny. A škoda byla vyčíslena na 82t. Až budu mít čas, tak dodám fotky do téma auta členů.
i30, 1.4 MPi DOHC CVVT, Comfort, Shine Red, Korea
Taky super, mě to zatím odhadli na 180 000,- tak uvidíme jak to nakonec dopadne 28.9 bude autu rok
Tak k tomu se dá jedině říct "Upřimnou soustrast"....
Teď: Stříbrný a Elegantní Santa Fe 2008 2,2 CRDi řízený manuálně pořízený před prázdninami 2009
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Předtím: Peugeot 307SW
Předtím: Š120 S jako spolujezdec navigátor
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Předtím: Peugeot 307SW
Předtím: Š120 S jako spolujezdec navigátor
Tak taketo veci prinasa zivot, neovplyvnime to.
Musela to byt riadna rana, este ze sa nikomu nic nestalo.
Az by to bola totalka a predaval by si to, daj vediet...
Musela to byt riadna rana, este ze sa nikomu nic nestalo.
Az by to bola totalka a predaval by si to, daj vediet...
Matrix 1.6
Ahoj tak cena opravy je vycislena cca na 250 000,- tak sem z toho hotovej
Ty bláho, tak tolik? Co tam všechno vyměnili a co opravovali? Jinak doufám, že to za tebe platí pojištovna viníka.
250 tisic?
Ale ze me to jeste prekvapuje, kdyz predni naraznik prodavam za tretinovou cenu...
V neautorizovane servisu ta oprava bude mnohem levnejsi. Urcite by se to dalo udela ke spokojenosti Tve i pojistovny.
Ale ze me to jeste prekvapuje, kdyz predni naraznik prodavam za tretinovou cenu...
V neautorizovane servisu ta oprava bude mnohem levnejsi. Urcite by se to dalo udela ke spokojenosti Tve i pojistovny.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Až ted mě došlo, to už je skoro cena nového auta.
Hardcam: To jo, ale já by ještě uvažoval o tom, že chci mít auto ještě v záruce. Nebo to dělají i v neautorizovaném servisu?
Hardcam: To jo, ale já by ještě uvažoval o tom, že chci mít auto ještě v záruce. Nebo to dělají i v neautorizovaném servisu?
Cserv: kdyz nam nekdo naboril zadek u Sonaty, pouze jsme pozadali leasingovku o umozneni opravy v neautorizovanem servise. Zaruku jsme neztratili. Zeptam se, jak by to slo.
Na klasickou garancku muzes jet do neautorizovanyho servisu bez ztraty zaruky, tak uvidime. Maximalne ztratis zaruku na lak/karoserii.
Uz nejaky mesic koukam po hodne levny zboreny tricitce, kterou bych si opravil. Kdyby byla na prodej, treba bychom se dohodli. Zatim jsou v inzerci jen 3 takovy spatne nabourany pastiky za nesmyslny castky.
Na klasickou garancku muzes jet do neautorizovanyho servisu bez ztraty zaruky, tak uvidime. Maximalne ztratis zaruku na lak/karoserii.
Uz nejaky mesic koukam po hodne levny zboreny tricitce, kterou bych si opravil. Kdyby byla na prodej, treba bychom se dohodli. Zatim jsou v inzerci jen 3 takovy spatne nabourany pastiky za nesmyslny castky.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hardcam: Aha, mno byla to u mě první bouračka po celým životě, a nevěděl jsem co mám dělat. Ale když jsem měl auto ještě mladý, tak by jsem ještě nechtěl ztratit záruku na karosérii. S tím autem jsem radši jel přímo na servis Hyundai, neměl jsem to ani daleko. A stejně pojištovna mi proplatila servis.
Tak je to nakonec totální škoda
Pokud necháš bourané auto opravit jinde a z jiných dílů jak origo,záruka na kastli a to co opravuješ,padáHardcam píše:Cserv: kdyz nam nekdo naboril zadek u Sonaty, pouze jsme pozadali leasingovku o umozneni opravy v neautorizovanem servise. Zaruku jsme neztratili. Zeptam se, jak by to slo.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
- Radim Brožek
- **
Proč ten mračící se smajlík? To je asi nakonec dobrá zpráva ne? Cena nové klesla, tak se do ní snad s plněním od pojišťovny vlezeš. Tohle se mi zdá lepší řešení než jezdit s rozstřeleným autem. Už by to asi nebylo úplně OK jako před nehodou.devill505 píše:Tak je to nakonec totální škoda
i30cw 1.6i Comfort, ESP, Moonlight blue, 04/2009, CZ
To jo to je pravda, ale koupil jsem ho cca za 360 a z pojistovny snad dostanu 280, takze stejne sem 80 v mínusu, a samozrejme nez jezdit v takhle sůepenym aute to radeji koupim nové autu by bylo 22.9 jeden rok