Vada laku

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

p.esu
**

Vada laku

Příspěvek od p.esu »

Bohužel se mi zničeho nic jedno ráno na kapotě,střeše a zadní části auta objevily jakési podivné flíčky ve složení něco jako lepidlo. Ze stromu nebo bůhví čeho. Zkoušel jsem tempo ,ale to je na tohle zcela nepoužitelné. Pokusím se to zejtra nafotit a dám sem. Co navrhujete ,jak odstranit tento kaz? dík
Obrázek
Naposledy upravil(a) p.esu dne 20 úno 2011, 19:52, celkem upraveno 4 x.
Reklama

p.esu
**

Re: Vada laku

Příspěvek od p.esu »

Jediné co mě ted napadlo a zkusím je odstranovač asfaltu
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Tak to ale neni vada laku... :roll:
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
p.esu
**

Příspěvek od p.esu »

to není vada na laku ? a co teda
black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

naka sragora na laku :-) za to nemuze lak jestli to na to neco kaplo :twisted:
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
p.esu
**

Příspěvek od p.esu »

místama jsou prasklinky laku a místama fleky odpovídající složení lepidla,abych to uvedl na pravou míru..
p.esu
**

Příspěvek od p.esu »

stříkaná je levá boční část zepředu auta,tam zase dá vidět světlejší odstín jak to nějakej umělec stříkal,jinak by měl bejt lak původní a to se dělají ještě bublinky na křídlu..
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Vada je neco, co vznikne bez cizi priciny.
ve složení něco jako lepidlo. Ze stromu nebo bůhví čeho
To je jako kdybych vylil na auto petilitrovku Carlanu a pak tvrdil, ze lak je vadnej, protoze vybledl ci rovnou slezl...jako mi dneska slezla barva z bytovych dveri, kdyz jsem je Carlanem trosku procistil, nic jinyho nezabiralo :)

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
p.esu
**

Příspěvek od p.esu »

Prosimtě vypadni odsud ...Jseš uplně mimo ve veškerejch příspěvcích. Hledám někoho, kdo by mi poradil a né někoho ,kdo má debilní kecy jako ty. Takže bud v klidu a neser se do každýho tématu co základam. To už je potřetí co si napsal takovouhle debilitu a přitom se snažil bejt vtipně chytrej.

ps: Omlouvám se,ale není to poprvý co místo rady čtu přes mail takovejhle stupidní příspěvek.
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Ver mi, ze me nejakej potetovanej "manazr" neurazi.
Ano, psal jsem do nekolika temat, napriklad do pepanova prodeje A4ky, kdes opet ukazal svou stupiditu a nebo jak jsi tenkrat potreboval s necim poradit a byl jsi akorat agresivni.

Slusne jsem Ti napsal, ze vuj problem neni vada laku, ale nejakej sajratjt, co Ti spadlo na auto.

Btw, oni uz Ti vratili papiry?

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
p.esu
**

Příspěvek od p.esu »

Pokud vidím a čtu dobře,psal jsem ,že vedle toho jsou prasklinky na laku a karosérie nebyla stříkána krom křídla. Ohledně toho "uměleckáho kováře" ,kterého jsem akorát komentoval se ozval až potom on ,když to začal rozebírat. Pokud vim tak názor na to mělo stejnej několik lidí a né jenom já. Takže stupidita byla projevena z jeho strany a né z mojí. Jinak řidičák mám zpět,jinak bych nemohl dělat manažera ,protože musím být mobilní. Nevim proč by mě měl někdo odsuzovat nebo narážet na to ,že mám "kérku" a tenhle post ve firmě. Kdo potom projevuje stupiditu,zřejmě autor tohodle výroku ,že ano. ](*,)
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

V prvnim prispevku neni zadna zminka o prasklinach, nezlob se...precti si ho znova a pochopis, na co jsem reagoval. To se opravdu jako vada laku nejevi. Ze je lak popraskany, je neco jineho. Ale nedal jsi ani fotky, takze ani nelze posoudit, zda to souvisi s tim, cos popsal v prvnim postu.

P.S.: obchodni manazer jsem taky, jen na tom nevidim nic extra, to je dnes kde kdo. Ono totiz s prestupem na poanglictovani pozic je manazerka i uklizecka (nebrat doslova, ale vyraz manazerka pdolahovych krytin urcite znas). Zkus jen prijmout cizi nazor nebo aspon konkretizuj svuj dotaz/problem. Ty chces prece neco vedet...

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
p.esu
**

Příspěvek od p.esu »

Snažim se najít čas vyfotit detailně popraskání a zašpinění povrchu laku tou sračkou neznámého složení.
Ovšem mam podezření na úmyslný pocákání podle směru dopadu kapek a fleků na střeše a kapotě.Do zejtra to tady bude.Nebylo by poprvé co se mi něco takovýho stalo,jak vypadá pomůže jenom garáž. Minulý týden to byl típnutej vajgl vo kapotu a neznámo kdy předtim dubky na kapotě(asi si někdo auto spletl s chodníkem. Začíná mě pěkně vytáčet ,že dokážou bejt lidi takový svině. Zcela určitě to je ale dnešní s prominutim zasranou mládeží,protože případy co jsem zažil tady v okolí bydliště to dokazují.
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Tady neni problem, aby Ti posprejovali cely auto. Jinak sracky, co Ti dokazi znicit lak, se daji koupit normalne v drogerii, kyseliny atp., takze dostupny kazdymu, kdo ma chut se mstit.
Spis zkus premejslet, jestli nevis o nekom, kdo by sel cilene po Tobe (bejvalej Tvy pani, bejvala Tvoje, nekdo komu dluzis, nekomu muze vadit kde parkujes atp.).

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
p.esu
**

Příspěvek od p.esu »

Nejlepší nápad asi bude vytáhnout kamerku se záznamem nasměrovat na auto a monitorovat. Mam takovou tu z obchoďíků i s wifi přijímačem.
Jinak s tim kdo by to mohl bejt,tam je bohužel širší okruh. Kdyby mě radši někdo chtěl rozbít hubu a né se vyřádit na autě. Lidi co to dělaj sou ubožáci a kdybych někoho přistihl nebo to natočil na kameru,tak okamžitě odjíždím předat záznam PČR a ještě mu zlámal pazoury. Když si jenom vzpomenu jakej byl lak hned po koupi cca před rokem a půl tak bych ted to auto ani nepoznal na fotce z bazaru. Neříkám kdyby to byla moje vina,to je jen poškrábanej přední nárazník ,ale toť vše. Ted mám jenom obavy,že až budu pořizovat nový auto na jaře,bude problém stejnej a já zase budu mít auto ve stejnym stavu jako tohle . Garáže tady jsou podle mě všude zabraný,ale poptam se. Stejně budu muset,takhle by to nešlo.
Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“