Kovové rány na přední nápravě
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Kovové rány na přední nápravě
Od předního levého kola je slyšet nepříjemné kovové zvuky, vyměnil jsem takzvanou kost a radoval se že bude klid. A ono ho…..pořad to tříská. Nedávno jsem byl na technické a vše OK. Špatný čep by se asi našel. Je to slyšet když přejedu příčnou nerovnost, koleje nebo velký hrb na cestě a podobně. Nemate zkušenosti co to muže dělat, co říkáte na tlumič není to blbost. Dík za každou radu.
Sonata 2,4 i 06 LPG
- Reklama
- David PLEVA
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kovové rány na přední nápravě
Dělalo mě to samé a postupně se to vystřídalo na obou kolech. Taky jsme to nemohli najít ani na STK, ani v servise. Tak jsem si řekl, že když se to schovává, tak tomu pomůžu a začal jsem vymetat kanály a díry, ať se to projeví. A výsledek? Ono to asi po třech měsících přestalo a teď mám už půl roku klid. Ale tipoval bych to na horní uložení tlumičů.
NOW:
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
Davide dik za radu. Nechám tomu nějaký čas a snad budu mít štěstí jako ty a přestane to. Zatím se při každé ráně jen šklebím tak je asi na mě pěkný pohled
Sonata 2,4 i 06 LPG
to jste mne moc nepotěšili, mám to samé, na kosti se chystám v příštích 14 dnech.....to už se nedá snést, to jsou rány jak do kovadliny...jestli to bude něco víc, tak potěš....
Hyundai Sonata ´98 2.0 16V 92kw LPG NovaGas 2005 - prodána
Škoda Forman ´92 edice Prima, karbec - nezničitelný stroj
Škoda Forman ´92 edice Prima, karbec - nezničitelný stroj