Drahý Hyundai a srandičky
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Drahý Hyundai a srandičky
Řekli mi v Hyundaju 600 Kč za tuhle malinkou žárovečku (podsvícení na cuplík do topení). Ani DPH do toho nezapočítali tuším. Jen tak pro představu převodovka stojí 258 720 Kč bez DPH a dovozu na V6 Coupé .
Jinak dneska borec s dvouma blondýnkama ve starém BMW mě chtěl předjíždět (nestálo mi to za benzín ). Jednou jsem měl s kamarádem půjčené podobné a vevnitř to šlo cítit fašismem. Upadlo nám kolo, s řadičkou se dalo hýbat tak půl metra do strany a ani nešla najít zpátečka. Tož maras a nechápu co v tom dneska ti synci vidí. Cítíl jsem se jako v pojízdné rakvi.
http://www.youtube.com/watch?v=aZWTzzMczfc Tady máte ještě Fiata Už je pryč.. Vzpomínka.
Jinak dneska borec s dvouma blondýnkama ve starém BMW mě chtěl předjíždět (nestálo mi to za benzín ). Jednou jsem měl s kamarádem půjčené podobné a vevnitř to šlo cítit fašismem. Upadlo nám kolo, s řadičkou se dalo hýbat tak půl metra do strany a ani nešla najít zpátečka. Tož maras a nechápu co v tom dneska ti synci vidí. Cítíl jsem se jako v pojízdné rakvi.
http://www.youtube.com/watch?v=aZWTzzMczfc Tady máte ještě Fiata Už je pryč.. Vzpomínka.
- Přílohy
-
- Zarovka.jpg (238.33 KiB) Zobrazeno 1237 x
- Reklama
Re: Drahý Hyundai a srandičky
Co to je za servis? Tale zarovka stoji v Hyundai pokud se nemylim kolem 20ti korun. V Elantre jsem mel ty same, jelikoz budiky na autoklimu jsou stejne.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Tak to bych měl v tom případě pro tebe prosbu, dokázal bys mi to sehnat? 2 tyhle žárovky ale ať jsou úplně ty stejné pro můj model (2656ccm, 2002 Coupé). Je to vlastně do toho středového panelu jako podsvicení. Sere mě to, že to nesvítí večer.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Já na tom byl podobně,šel jsem koupit výfuk a řekli mě že stojí 259 000Kč ale dostal jsem k němu Accenta zadarmoStanleyV6 píše: Jen tak pro představu převodovka stojí 258 720 Kč bez DPH a dovozu na V6 Coupé .
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
To je možný, ta cena odpovídá
To je tak zvaný speciální set ŽÁROVKA + PRÁCE
To je tak zvaný speciální set ŽÁROVKA + PRÁCE
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Díky, poměřím, jestli rozměry sedí a koupím tu za 50Kč .
Jakože cena tvého Accenta vyšla na stejno co převodovka jo Přítelka si opravdu myslí, že ten výfuk stojí na tvé auto 259tis. Kč.jarik65 píše:Já na tom byl podobně,šel jsem koupit výfuk a řekli mě že stojí 259 000Kč ale dostal jsem k němu Accenta zadarmoStanleyV6 píše: Jen tak pro představu převodovka stojí 258 720 Kč bez DPH a dovozu na V6 Coupé .
Jo takový byli tenkrát ceny
To jo, teď jsou ty auta za rozumné peníze . Dokonce za 100 tisíc se dá koupit nové ale to byla nějaká nákupní taška.
Jo to maš recht dneska jsou ceny úplně jinde ale i já kupoval o -80 000 míň jenže když budeš čekat až něco zlevní tak si člověk nekoupí nikdy nic
STanleyV6 máš na mysli tuhletu žárovku ??? (viz obr.) Jestli jo, tak by se mi taky hodilo, kde ji sehnat. Někde tady jsem kdysi založil podobné téma a tuším Hardcam mi jakousi žárovičku poradil. Ještě jsem se nedostal k tomu ji objednat. Nějak se mi neche riskovat a objednat něco, co mi pak nesedne ... Jinak po mě ve servisu za ni chtěli tak něco málo přes 600 ,- Kč.
- Přílohy
-
- rovka klima.jpg (40.66 KiB) Zobrazeno 1191 x
Scoupe 94,1,5iLs 65Kw červený s černou kapotou - R.I.P
Coupe FX 2003, 105 Kw, stříbrný šíp
Je to urcite aspon jeden clen, co ji osobne kupoval v Hyundai a fakt psal, ze za ni dal +-dvacetikorunu. Ja jsem se bohuzel do Prahy pro zarovku uz nedostal, auto jsem prodal.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Tak je potom otázka jestli je to ta samá. Protože mi tam nabízeli jednu za cca 50 ,- ale ta byla o něco jiná a nepasovala by do panelu.
Scoupe 94,1,5iLs 65Kw červený s černou kapotou - R.I.P
To je přesně ona... Zkusím zjistit o té co stojí těch 50 korun na internetu jak to tam pasuje.HolyHole píše:Tak je potom otázka jestli je to ta samá. Protože mi tam nabízeli jednu za cca 50 ,- ale ta byla o něco jiná a nepasovala by do panelu.