New Accent každý den jinak
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
no to teda jo.
kufr téměř nepoužitelnej
ušetří mi to ani ne 1 litr benzínu. Já jezdím po městě za 6.5 litru.
tipuju, že stát to celý bude 800 tisíc, možná míň.
Tak na to bych se moh vy....
To už radši elektromobil.
kufr téměř nepoužitelnej
ušetří mi to ani ne 1 litr benzínu. Já jezdím po městě za 6.5 litru.
tipuju, že stát to celý bude 800 tisíc, možná míň.
Tak na to bych se moh vy....
To už radši elektromobil.
Accent 1.3i 5dv, r.v. 2005
koupeno nové v Dubnu 2006. Prodáno v prosinci 2008. Najeto skoro 20 tisíc km.
Josefe, chovam veverky, obcas je vozim i na zadnich sedackach v kleci, ale ze by klesla spotreba?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Felo, neblbni se škodověnkou, kamarád si koupil Fabku a ve volných chvílích mi vysvětluje jak moudře si vybral a jak pečlivě vybíral a jak dobře vybral a jaké ekonomické rozbory kolem toho úspěšně vykonal a jaký je to skvělý vúz za v podstatě směšné peníze a jak je celá rodina spokojená a jak ho všichni chválí za tak rozumné a předvídavé rozhodnutí a v kolika jiných vozech seděl a nesahají ani po kotníky.... Tak nevím, asi jsem hlupák, protože jsem nepochopil jasnozřivost jeho myšlenek a logiku uvažování celé jeho rodiny včetně psa kočky a pěti slepic, proto že to auto jak tak počítám v prúměru každé dva měsíce stojí v servisu a pod 3 litry ta drobná oprava prostě nejde... dokonce už připustil že ty sedačky nějak nejsou to pravé ořechové, proto že je prdelí prodřel, ale jakože nevadí a tak.....
no, já se do fábky nevejdu. A jak už jsem určitě někde psal, škodovku nepodporuju ! a jestli někdo chválí fábku, tak je podle mě vylízanec a seděl naposled možná tak ve stodváce. škodovka je zaprodaná volkswagenu a tím skončila. jedinej jejich konkurence schopnej model je oktávka, ale to by musela stát o třetinu míň než konkureční vozy, což nestojí.
Accent 1.3i 5dv, r.v. 2005
Jožko, jistěže mám chuť prohlásit že součet IQ příslušníkú rodiny, počitaje v to psa kočku a všechny slepice včetně jeho manželky a dcery nedosahuje trojciferného čísla,..... ale byla by to lež, jsou to vcelku inteligentní lidé......prostě jsou takoví....asi svého tátu a manžela žerou a to je mimochodem fajn......obdivujou škodovku - no mají právo na omyl,,,, každý máme přece právo na omyl,, a je fajn když nám ho ostatní dopřejou a nevysmívají se ( aspoň ne veřejně, že ? ) ale každopádně mi to celé přijde dost úsměvné a dá mi dost práce udržet kamennou ksichtovničku a nevybuchnout smíchy když si sám velký ON protiřečí. Každopádně vždy když se v podobné situaci udržím, nikoho osobně nezesměšním a neurazím mám pocit, že jsem se v něčem trošku zdokonalil. Mimochodem nemáte taky někdy podobné poity ?