Zdar Santaci,
vim, že se to tady už řešilo... když je zima tak pod -8, tak mi santafečko nestartuje, třeba až na po osmý.
V servise mi tvrděj, že se u tohodle auta vůbec nemusí žhavit, prostě stačí jen otočit klíčkem, jak to je ve skutečnosti?
Dneska bylo -20 a nenaskočil ani za boha, řekněte mi jak postupujete vy při ranním startování a čím to může bejt, že to nenaskočí, dík
Nestartuje za studena
Moderátoři: miooo, Moderátoři
- Reklama
Re: Nestartuje za studena
A motor máš jakej??? Nafta nebo benzín? U nafty se MUSÍ prvně nažhavit u benzínu asi nee
Přečti si téma: " Žhavící svíčky, kde jsou? "
Dříve: ..... a Santa Fe 2,4, manuál
nyní khaki Santa 2,2 Dynamic, manuál
nyní khaki Santa 2,2 Dynamic, manuál
- starka-cashmoney
- **
Nazdar ja som mal tento problem minulu zimu a pred týzdnom tiež a mozem ti zodpovedne povedat že žhaviče už nedokažu sa zohriat pokial mas tolko km ako ja ( 110.000) je to vraj uplne normalne. Vymenili mi vsetky 4 pretoze po jednom to nema vyznam..ale prácu treba dať do rúk dobrým mechanikom nakolko su upne na nepristupnom mieste a musi ist dole intercoler kryt motora . Mojim mechanikom to trvalo cca 1 den kym to dali dokopy. Auto startuje na prvy krat . Este jedna otazka ked konecne ten motor naskočí máš z výfuku biely dym? ak ano bude to toto.. vela stastia.
Romy
Mám Frantu normál nafťáka 2.2 CRDi......díky za rady, dám to doservisu, ať to vymění