Odcházející žárovky
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Odcházející žárovky
Ahojky všechny po delší době zdravím, jaksi taksi nezbývá na net čas. Má dotaz, v průběhu jednoho roku, co mám SF, mi odešly do kytek už druhé Osramky. Jedny byly silnější - 90% vyšší svítivost, ty druhé normal. Už jsem fakt vytočená, stále něco Teď jsem koupila jinou značku, budu montovat. Nemáte někdo zkušenost? Údajně by to mohlo odcházet relé Předem díky za tipy Jana
- Reklama
- Richard555
Re: Odcházející žárovky
Ty žárovky když mají svítit víc prostě musí mít víc rozžhavené vlákno (tenčí) a tedy je i náchylnější ke zničení otřesy vibracemi atd. Osram dělá i žárovky co mají delší životnost, ale ty zas tak nesvítí, takže vždy je něco za něco........ Já v Nubiře požívám H4 Tungsram megalight +60% a ty celkem vydrží a i docela svítí, prý jsou velmi dobré v testech i Tungsramy +30% ........ a jedna stojí asi 160,- tak že když praskne není to zas taková rána.....
A hlavně nevěřte nějakým noname žárovkám s extra bojovými názvy jako xenon 6000K + 90% atd. karbička je krásně pomalovaná ale výsledek svícení k pláči.....
A hlavně nevěřte nějakým noname žárovkám s extra bojovými názvy jako xenon 6000K + 90% atd. karbička je krásně pomalovaná ale výsledek svícení k pláči.....
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
Jde o to jaké to je SF,pokud to je 1generace tak tam jsou H4 které vydrží déle ale bolest všech moderních aut jsou dělené světlomety kde se používá nejčastějí žárovka H7 a tam je výdrž nižší.
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
- David PLEVA
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem kdysi používal Osramky, ale potom, co jsem je měnil skoro co druhý měsíc, jsem přešel zpět na Philipsy a už mám 2 rokky klid.
Používám tohle:
Používám tohle:
NOW:
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
Ahojky, moc děkuju za odpovědi - mám SF 2001, 2,4 benzin + LPG. Žárovky tam jsou H4. Zatím jsem nedala nové, musím počkat, až trošku auto rozmrzne aby nepraskly plasty. Naštěstí vozím náhradní, tak v nouzi nejvyšší bych demontovala na silnici . Zítra chceme jet se synem lyžovat, tak ráno bude výměna. Snad mi nové žárovky neprdnou hned první den. Jana
- miooo
- Moderátor
ja som teraz daval OSRAM NIGHT BREAKER PLUS...
mali by vdrzat dlhsie ako klasicke NIGHT BREAKER...
uvidime...
mali by vdrzat dlhsie ako klasicke NIGHT BREAKER...
uvidime...
SANTA FE 2,7 V6 rv.2001+LPG GASTECH 600S
Ahojky,
žárovky jsem si radš nechala vyměnit, nějak jsem si nevěřila, od léta jsem nějak nevěděla, jak vytáhnout žárovku - kryt jsem odšroubovala, ale dál už eé a hlavně jsem se nechtěla ušpinit holt ženská...
Teď jsem dala úplně obyč NARVY - svítí nádherně.
Včera byla pro Santíka opět zatěžkávající zkouška, v tom marastu jsme jeli do Beskyd na Kyčerku lyžovat. Cesta skoro o hoďku dýl jak za sucha. Holt kamiony a Syrákov nejdou moc dohromady - to je kopeček před Vsetínem No a už mohl být Santík a my taky v kytkách, jeden blbeček nevybral zatáčku, jen jsem měla strach, abychom neskončili v potoku. Lyžování těžký terén, sníh, plotny, ale super upravené středisko - nová restauračka pod svahem. Zítra jedeme zase. Doufám, že Syrákov už bude průjezdný
žárovky jsem si radš nechala vyměnit, nějak jsem si nevěřila, od léta jsem nějak nevěděla, jak vytáhnout žárovku - kryt jsem odšroubovala, ale dál už eé a hlavně jsem se nechtěla ušpinit holt ženská...
Teď jsem dala úplně obyč NARVY - svítí nádherně.
Včera byla pro Santíka opět zatěžkávající zkouška, v tom marastu jsme jeli do Beskyd na Kyčerku lyžovat. Cesta skoro o hoďku dýl jak za sucha. Holt kamiony a Syrákov nejdou moc dohromady - to je kopeček před Vsetínem No a už mohl být Santík a my taky v kytkách, jeden blbeček nevybral zatáčku, jen jsem měla strach, abychom neskončili v potoku. Lyžování těžký terén, sníh, plotny, ale super upravené středisko - nová restauračka pod svahem. Zítra jedeme zase. Doufám, že Syrákov už bude průjezdný
Ups, tak to neřeknu přesné označení, ale jen obyč H4 - obě stály 180,- Kč.
- miooo
- Moderátor
v pohode...
ja len či si nedávala niečo špeciálne...
ja len či si nedávala niečo špeciálne...
Tak z toho jsem vyrostla i mé nervy Po zkušenosti s Osramkama jsem se zařekla, že dám úplně obyčejné a uvidím, doufám, že vydrží dýl, než ty Osramky
- miooo
- Moderátor
ja uvidim ako dlho vydržia...
najskor chcem ešte ale vyleštit svetlomety...
najskor chcem ešte ale vyleštit svetlomety...
Já jsem tam dal také to nejlevnější a jezdím bez výměny 2 roky. Ty modré "jedovky" nemám rád, docela oslňují (u protijedoucího auta). Když špatně vidím, utřu světla od špíny.
Santa Fe 2.0 CRDi, 4x4, r.2004
Ahoj, tak musím se pochválit - ty žárovky jsou fakt držák, nádherně svítí a bez problémů. Narvy holt mi nejdou na nervy fakt super. Oproti Osramkám se nedá ani srovnat. Za pár kaček - jen a jen spokojenost
Ahoj, má zkušenost s Narvy - bomba od té doby jsem je neměnila, drží a to je co říct. Sama se divím - skoro 2 roky a nic, neprdnuly. Takže - doporučuji