Navigace

Santa Fe druhé generace, 2006 -2012

Moderátoři: miooo, Moderátoři

Odpovědět
DusanCZ
**
Kontaktovat uživatele:

Navigace

Příspěvek od DusanCZ »

Nedalo mi to a hledal jsem jakou nabizi hyundai navigaci pro Santa Fe 2010, s tim aby byla lychobeznikova, komunikovala s volantem a mela podporu tovarniho aux/ipod vstupu.

No a nasel jsem par obrazku. Dle obr je ta navigace integrovana uz do stredoveho panelu a ma tlacitka na vyhrev skel
Obrázek
Obrázek

Vetsi fotky tady
http://www.topspeed.com/cars/hyundai/20 ... 83680.html
Santa Fe 2,2 CRDI 114KW 4X4 MR 2009 EXECUTIVE
Sleek Silver/černá kůže
Reklama

Krwell
*
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace

Příspěvek od Krwell »

to, co tam je na obrázku určitě neni verze 2010 co se dováží do čech, už podle tý přední masky. Plus koukal jsem na to když to nový santa féčko stálo před barákem a měl tam stejnou navigaci - AUTONET jako jsem tam měl ve verzi 2009 já. je lepší se koukat na český stránky než na americký
Hyundai Santa Fe 2,2 CRDi Elegance
DusanCZ
**
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace

Příspěvek od DusanCZ »

Krwell píše:to, co tam je na obrázku určitě neni verze 2010 co se dováží do čech, už podle tý přední masky. Plus koukal jsem na to když to nový santa féčko stálo před barákem a měl tam stejnou navigaci - AUTONET jako jsem tam měl ve verzi 2009 já. je lepší se koukat na český stránky než na americký
no jenze jde o to ze ja mam nemecke auto, sachtu mam lichobeznikovou a mam IPOD/AUX vstup a s Autonetem pak nefunguje prave ten originalni vstup
Santa Fe 2,2 CRDI 114KW 4X4 MR 2009 EXECUTIVE
Sleek Silver/černá kůže
Odpovědět

Zpět na „SANTA FE II“