4.garanční prohlídka orig.servis či ne
Moderátoři: vipe, Moderátoři
4.garanční prohlídka orig.servis či ne
zdravím.chtěl bych se zeptat zda má cenu jít do origo Hyundai servisu či ne.známý mi říkal že byl v ATU a že ho to vyšlo levněji.jelikož jsem minulý rok dával nejakých 7000kč v hyundai servise tak sem nebyl s toho nadšenej.díky
getz 1.1l dynamic,space silver mica,2006
- Reklama
Re: 4.garanční prohlídka orig.servis či ne
Ono 7000kčs ale za čo? Čo je v pláne 4 garančky - myslím čo treba meniť? Myslím palivový filter v benzíne... sviečky?... tieto veci pokiaľ je auto mimo záruky urobia aj inde možno lacnejšie- treba sa informovať a potom rozhodnút. Ešte jedna vec- ak mám jeden servis určite dobrý a som s ním spokojný tak dám radšej aj o pár korún viac. Jedno či je značkový alebo nie.
Getz 1.4, 04-2006
Nissan Almera Tino 2.0 cvt lpg 2002
Fiat Punto 1.2 16v cvt 2000
Toyota Auris HSD 2012
Suzuki Vitara 1.4 boostrejet 2018
Toyota RAV4 AWD hybrid 2021
Nissan Almera Tino 2.0 cvt lpg 2002
Fiat Punto 1.2 16v cvt 2000
Toyota Auris HSD 2012
Suzuki Vitara 1.4 boostrejet 2018
Toyota RAV4 AWD hybrid 2021
tak jsem byl v tom ATU a musím říct ze přístup super panovi jsem rekl ze potrebuji udelat rocni prohlidku podle pozadavku vyrobce ktere ukony maji byt u 4 prohlidky veskere polozky mi sdelil a predbezne spocital a mohl jsem si vybrat i olej ktery chci celkem jsme se dostali na konecnou cenu 5000-5500kc coz je ok protoze u nas v hyundai bych platil urcite i o 2000 vice,takze to jdu knim zkusit a pak vam reknu zda stoji za vyzkouseni.mimochodem prodejce si vsiml i ze mi konci STK a nabidl i pripravu pred STK.
Nevím jakou máš zkušenost s "přípravami na STK", ale já nikdy žádnou neabsolvoval, zvlášť když jsem krátce před tím byl na klasické prohlídce v servisu, kde by měli všechny klíčové věci zkontrolovat. Aby ta "příprava" nespolkla cenový rozdíl prohlídky ve značkovému servisu... Ale rozhodni se sám.
Jinak využití neznačkového, jinak osvědčeného, servisu po záruce jedině schvaluji. Často si umí líp vážit zákazníka
Jinak využití neznačkového, jinak osvědčeného, servisu po záruce jedině schvaluji. Často si umí líp vážit zákazníka
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
tak ATU nedoporucuju, nedokazali poznat sjete brzdove desky,nedotazeny(novy) klinovy remen a cena me vysla skoro stejne jako v hyundai.a to mi u tech brzd napsali do protokolu o prohlidce 50%
Jeden novší článok. Testovali síce na Škodovkách, ale podľa mňa sa to dá zovšeobecniť. Ja mám svoje auto rád a do neautorizovaného by som išiel len keby v tej situácii nebola iná možnosť. V tabuľkách sú niektoré rozdiely naozaj zarážajúce.
http://auto.pravda.sk/magazin/clanok/56 ... -neuspeli/
http://auto.pravda.sk/magazin/clanok/56 ... -neuspeli/
Getz 1.1i Dynamic space silver metalic
no tak tomu průzkumu snad ani nevěřím, osobně chodím jedině do neautorizovaného servisu právě proto, že auto dokáží opravit a ne jen vyměňovat díly
Hyundai i40 wagon 1.7 CRDi 2015
Peugeot 5008 STYLE 2.0 BlueHDI 2016
ex. Hyundai i30 kombi 1.6 Trikolor Weekend 2015
ex. Hyundai Getz 1.3 2003
Peugeot 5008 STYLE 2.0 BlueHDI 2016
ex. Hyundai i30 kombi 1.6 Trikolor Weekend 2015
ex. Hyundai Getz 1.3 2003
Ubehol rok a zase ma čaká servisná prehliadka po 8. roku. Má niekto skúsenosti so servisom AUTO POLA na Vajnorskej v Bratislave alebo IMPA v Šamoríne? Veľmi by mi to pomohlo.
Getz 1.1i Dynamic space silver metalic