Vrzanie

Santa Fe druhé generace, 2006 -2012

Moderátoři: miooo, Moderátoři

Odpovědět
milan mitro

Vrzanie

Příspěvek od milan mitro »

Mám problém na Sante s mierným vrzaním prístrojovej dosky na spolujazdcovej strane . Neviete niekto poradiť ako na to.
Reklama

miooo
Moderátor

Re: Vrzanie

Příspěvek od miooo »

ludia nehnevajte sa ale to sem musite davat fakt kazdu debilinu... ](*,) [-o<
zachvilu tu budu aj otazky typu:Akej farby vziat pistol na benzinke ked potrebujem diesel :?: [-o<
SANTA FE 2,7 V6 rv.2001+LPG GASTECH 600S
Zdeněk ČB
**

Příspěvek od Zdeněk ČB »

miooo píše:ludia nehnevajte sa ale to sem musite davat fakt kazdu debilinu... ](*,) [-o<
zachvilu tu budu aj otazky typu:Akej farby vziat pistol na benzinke ked potrebujem diesel :?: [-o<
Já bych to tak nehrotil .... tak se zeptal, no a co? Jestli umíš poradit, tak poraď a příště se už ptát nebude.
Mně třeba v zimě vrže "čelní sklo". A jsem snad méněcenný, když bych se zeptal co s tím, když si s tím sám neporadím?
Určitě se mi zdá takovýto dotaz přínosnější než několik stran hádek o tom zda je SF teréňák či ne.
2002-2006 SF 2,00 CRDi dynamic Black
2006-? New SF 2,2 VGT elegance A/T Blue titanium MY 2007
sosi
**

Příspěvek od sosi »

Mne to tiež niekedy tam vrza, tiež pred spolujazdcom. Prestne z toho miesta jak vychádza kurenie
i love santa fe

SANTA FE 2,2 CRDI 4WD ELEGANCE AT
Santík
**

Příspěvek od Santík »

Toto my to dělalo taky, jednoduchá oprava, existuje silikonový sprej který odstraňuje vrzání (prostě mezi plastem a oknem se to vysuší a pak to o sebe vrže), sprj má i hadičku aby jste se tam lépe dostaly, nebojte se tam dát toho víc. Udělal jsem to tak před rokem a zatím dobrý :D Snad to někomu pomůže :hyu:
I30 1,6CVVT kombi 06/2013
New Santa fe 2006, 2,2CRDi ELEGANCE
milan mitro

Příspěvek od milan mitro »

Najprv by som Vám chcel poďakovať za radu a verím, že toto je forum otázok a vzájomnej pomoci si pri problémoch na ktoré vám v servisoch nijako nepomôžu. Takže ešte raz vďaka.
A ak som som sa svojím dotazom niekoho dotkol, tak sa mu ospravedlňujem.
pettan1
*

Příspěvek od pettan1 »

poradit co s tím nevím jsem nováček ,ale souhlas se ,Zdeněk ČB,při dlouhé cestě jde každé vrzání pěkně na hlavu ,tak snad už nevržeš :D :hyu:
sosi
**

Příspěvek od sosi »

milan mitro píše:Najprv by som Vám chcel poďakovať za radu a verím, že toto je forum otázok a vzájomnej pomoci si pri problémoch na ktoré vám v servisoch nijako nepomôžu. Takže ešte raz vďaka.
A ak som som sa svojím dotazom niekoho dotkol, tak sa mu ospravedlňujem.
určite si sa nikoho nedotkol, o tom to forum je. miooo určite svoj príspevok vymaže, asi mal zlú náladu ;-)
i love santa fe

SANTA FE 2,2 CRDI 4WD ELEGANCE AT
miooo
Moderátor

Příspěvek od miooo »

nemal som zlu naladu... :mrgreen:
neviem ako ty ale zvyknem si prechadzat skoro kazdu temu a by si neveril s cim vsetkym sem ludia chodia... ](*,)
SANTA FE 2,7 V6 rv.2001+LPG GASTECH 600S
Zdeněk ČB
**

Příspěvek od Zdeněk ČB »

Santík píše:Toto my to dělalo taky, jednoduchá oprava, existuje silikonový sprej který odstraňuje vrzání (prostě mezi plastem a oknem se to vysuší a pak to o sebe vrže), sprj má i hadičku aby jste se tam lépe dostaly, nebojte se tam dát toho víc. Udělal jsem to tak před rokem a zatím dobrý :D Snad to někomu pomůže :hyu:
hmm, trochu se stydím, že mně toto nenapadlo dříve .... vrzání je opravdu pryč (prozatím). Pořád jsem měl pocit, že to odněkud zevnitř, a že je to ten venkovní plast mně netrklo.
Děkuji za radu i za založení tohoto tématu. :D
2002-2006 SF 2,00 CRDi dynamic Black
2006-? New SF 2,2 VGT elegance A/T Blue titanium MY 2007
pettan1
*

Příspěvek od pettan1 »

Zdar chlapci je viděd že jste parta a že se vždy dohodnete moc chválím :-)
Odpovědět

Zpět na „SANTA FE II“