Vrzanie
Moderátoři: miooo, Moderátoři
-
Vrzanie
Mám problém na Sante s mierným vrzaním prístrojovej dosky na spolujazdcovej strane . Neviete niekto poradiť ako na to.
- Reklama
- miooo
- Moderátor
Re: Vrzanie
ludia nehnevajte sa ale to sem musite davat fakt kazdu debilinu...
zachvilu tu budu aj otazky typu:Akej farby vziat pistol na benzinke ked potrebujem diesel
zachvilu tu budu aj otazky typu:Akej farby vziat pistol na benzinke ked potrebujem diesel
SANTA FE 2,7 V6 rv.2001+LPG GASTECH 600S
Já bych to tak nehrotil .... tak se zeptal, no a co? Jestli umíš poradit, tak poraď a příště se už ptát nebude.miooo píše:ludia nehnevajte sa ale to sem musite davat fakt kazdu debilinu...
Mně třeba v zimě vrže "čelní sklo". A jsem snad méněcenný, když bych se zeptal co s tím, když si s tím sám neporadím?
Určitě se mi zdá takovýto dotaz přínosnější než několik stran hádek o tom zda je SF teréňák či ne.
2002-2006 SF 2,00 CRDi dynamic Black
2006-? New SF 2,2 VGT elegance A/T Blue titanium MY 2007
Mne to tiež niekedy tam vrza, tiež pred spolujazdcom. Prestne z toho miesta jak vychádza kurenie
i love santa fe
SANTA FE 2,2 CRDI 4WD ELEGANCE AT
Toto my to dělalo taky, jednoduchá oprava, existuje silikonový sprej který odstraňuje vrzání (prostě mezi plastem a oknem se to vysuší a pak to o sebe vrže), sprj má i hadičku aby jste se tam lépe dostaly, nebojte se tam dát toho víc. Udělal jsem to tak před rokem a zatím dobrý Snad to někomu pomůže
I30 1,6CVVT kombi 06/2013
New Santa fe 2006, 2,2CRDi ELEGANCE
New Santa fe 2006, 2,2CRDi ELEGANCE
-
Najprv by som Vám chcel poďakovať za radu a verím, že toto je forum otázok a vzájomnej pomoci si pri problémoch na ktoré vám v servisoch nijako nepomôžu. Takže ešte raz vďaka.
A ak som som sa svojím dotazom niekoho dotkol, tak sa mu ospravedlňujem.
poradit co s tím nevím jsem nováček ,ale souhlas se ,Zdeněk ČB,při dlouhé cestě jde každé vrzání pěkně na hlavu ,tak snad už nevržeš
určite si sa nikoho nedotkol, o tom to forum je. miooo určite svoj príspevok vymaže, asi mal zlú náladumilan mitro píše:Najprv by som Vám chcel poďakovať za radu a verím, že toto je forum otázok a vzájomnej pomoci si pri problémoch na ktoré vám v servisoch nijako nepomôžu. Takže ešte raz vďaka.
i love santa fe
- miooo
- Moderátor
nemal som zlu naladu...
neviem ako ty ale zvyknem si prechadzat skoro kazdu temu a by si neveril s cim vsetkym sem ludia chodia...
neviem ako ty ale zvyknem si prechadzat skoro kazdu temu a by si neveril s cim vsetkym sem ludia chodia...
SANTA FE 2,7 V6 rv.2001+LPG GASTECH 600S
hmm, trochu se stydím, že mně toto nenapadlo dříve .... vrzání je opravdu pryč (prozatím). Pořád jsem měl pocit, že to odněkud zevnitř, a že je to ten venkovní plast mně netrklo.Santík píše:Toto my to dělalo taky, jednoduchá oprava, existuje silikonový sprej který odstraňuje vrzání (prostě mezi plastem a oknem se to vysuší a pak to o sebe vrže), sprj má i hadičku aby jste se tam lépe dostaly, nebojte se tam dát toho víc. Udělal jsem to tak před rokem a zatím dobrý Snad to někomu pomůže
Děkuji za radu i za založení tohoto tématu.
2002-2006 SF 2,00 CRDi dynamic Black
Zdar chlapci je viděd že jste parta a že se vždy dohodnete moc chválím