Pískání při plném rejdu
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Pískání při plném rejdu
Nesetkal se někdo s pískáním při plném rejdu? Za tepla to nedělá jen za studena když stočim plný rejd tak se ozívá pískání. Připadá mi to jako by to dělal řemen. Tak nevim posilovač či co?
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- Reklama
Měl jsem podobný problém u Astry ( to je něco od Opla ) a na doporučení servisáka jsem zakoupil v Autokelly aditiva do servooleje, stříkačkou část oleje odsál z nádobky, místo odsátého oleje sem doli aditiva a pak už to fungovalo bez pazvuků....
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Dobrá rada Hanzi!! To Mě nenapadlo,že něco takovýho existuje!!Hanz píše:Měl jsem podobný problém u Astry ( to je něco od Opla ) a na doporučení servisáka jsem zakoupil v Autokelly aditiva do servooleje, stříkačkou část oleje odsál z nádobky, místo odsátého oleje sem doli aditiva a pak už to fungovalo bez pazvuků....
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
tak na to se poptám a kdyžtak to koupim.Hanz píše:Měl jsem podobný problém u Astry ( to je něco od Opla ) a na doporučení servisáka jsem zakoupil v Autokelly aditiva do servooleje, stříkačkou část oleje odsál z nádobky, místo odsátého oleje sem doli aditiva a pak už to fungovalo bez pazvuků....
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Jo!! Jasně a dej vědět plosím!Rasty píše:tak na to se poptám a kdyžtak to koupim.Hanz píše:Měl jsem podobný problém u Astry ( to je něco od Opla ) a na doporučení servisáka jsem zakoupil v Autokelly aditiva do servooleje, stříkačkou část oleje odsál z nádobky, místo odsátého oleje sem doli aditiva a pak už to fungovalo bez pazvuků....
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
tak na teplotě motoru to snad nemá vliv ne, to je přece samostatný uzavřený okruh. Mně to piští vždy jen při plným rejdu, nezávisle na teplotě motoru. Mimochodem, až to budu měnit, kde najdu nějakej ten výpustnej šroub a kde se to při dolévání nové kapaliny odvzdušňuje. Snad to závadu vyřeší...
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997