V SantaFe-cku mam radio/dvd/GPS Pioneer AVIC 03. Pretoze tento GPS nepouzivam, niekam som dal dvd s mapami, co boli povodne k nemu a teraz ich nemozem najst.
Po odpojeni baterie v servise sa vsetky nastavenia resetovali a teraz nemozem odstranit neprijemny zvuk gongu pri kazdom tlacitku (- hlasitost, TA, mode... ), lebo to sa da urobit len v rezime gps (navi-menu) a ten zase vyzaduje gps dvd s mapami, ktore namam. Nenajde sa niekto, co by toto dvd pozical, alebo napalil? Staci stara verzia (cca 2roky), a je uplne jedno, ci zap., alebo vych. Europa, potrebujem len kvoli nastaveniu tohoto strasneho zvuku, bez toho sa to neda. Odmena = flasa dobrej slivovice
GPS Pioneer AVIC 03
Moderátoři: miooo, Moderátoři
- Reklama
Re: GPS Pioneer AVIC 03
noo taka dobra slivka mozme sa dohodnut. Mam aj pôvodne a aj tusim zatial poslednu z 2010. Daj vediet ci mas zaujem.
Ford KA 1,3i
Ahoj. Dik za ponuku, zaujem by som mal a ako som napisal, kludne moze byt stara mapa, (pouzivam I go, lebo ten pioneeracky gps je oproti ostatnym absolutny shit!) ide mi len o to, aby ma system autoradia pustil dalej v sekcii gps kvoli nastaveniu. Ako by sme to vedeli zrealizovat? Osobne, alebo nejako vzajomne postou? Ja som od TN. Navrhni, pripadne mi hod mailik na elem209@gmail.com
Ahoj,
poslal som Ti email.
poslal som Ti email.
Ford KA 1,3i
Ahoj,
bohuzial mi nic neprislo, skusal som testnut a pouzit uvedenu mail adresu a - je v poriadku, vsetko, co som na nu poslal tam v okamihu bolo... neviem, co sa mohlo s tym Tvojim mailom stat.
Ak Ta mozem poprosit, posli mi to este raz. Dik. Lubo
bohuzial mi nic neprislo, skusal som testnut a pouzit uvedenu mail adresu a - je v poriadku, vsetko, co som na nu poslal tam v okamihu bolo... neviem, co sa mohlo s tym Tvojim mailom stat.
Ak Ta mozem poprosit, posli mi to este raz. Dik. Lubo
Ahoj,
tak som to poslal este raz. Skus sa pozriet do spamu. Gmail niektore spravy hadze rovno tam.
tak som to poslal este raz. Skus sa pozriet do spamu. Gmail niektore spravy hadze rovno tam.
Ford KA 1,3i