Řazeni u Santy
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Řazeni u Santy
Zdravim najel sem teprve 230 Km a od zacatku se me zda ze nes seauto ohreje tak jde jakoby ztezka razeni je mozne ze je vse jeste nove a neobehane?? mate nekdo stejnou zkusenost ?dekuji za odpovedi
- Reklama
Re: Řazeni u Santy
U santy je řazení těžší než třeba u aut jako VW, škoda,... ale zvykneš si.
Santa Fe 2,2 crdi 114kW - modelový rok 2007
moc dekuju sem ztoho trochu vyplasenej protoze je to muj prvni hyundaj a prvni SUV vse je pro me nove ale uz ted sem si rikam proc sem si ho nekoupil drive. drive hlavne octavia 1 a 2 ale santa je proste krasnej!! asi se budete smat ale proste je to krasavec
Předtím jsem měl fábii a pak octavii. Řazení bylo hlaďoučký, pak jsem koupil santu a ty přeskoky hlavně z 1 na 2 a pak z 2 na 3 (zbytek šel) mě překvapily , taky jsem byl vyplašenej. Dokonce jsem to reklamoval, vysvětlení bylo, že u santy se řadí pomocí lanovodů, u octavie táhly. Moc mě to vysvětlení nenadchlo, ale zvykl jsem si ...
A za to svezení, ten pohon 4x4 atd., komfort atd. to stojí. Už bych zpět do segmentu octávií atd. nešel.
A za to svezení, ten pohon 4x4 atd., komfort atd. to stojí. Už bych zpět do segmentu octávií atd. nešel.
Santa Fe 2,2 crdi 114kW - modelový rok 2007
jj jak sem rekl je to parada a to razeni sem taky uz poresil trochu vice ho pritahnu ksobe a je to vpohode jinak sem nadsenej zati i ta pristrojovka hlavne vecer no
To radenie ide stuha zo začiatku aj mne, ale po zahriati to už ide ok, niekde som čital že je to normal... inak sme na tom podobne, ja som mal predtym tiez octaviu 1 a 2 a ked niekedy ide na otcovej tak uz je to krok späť:))Falko píše:jj jak sem rekl je to parada a to razeni sem taky uz poresil trochu vice ho pritahnu ksobe a je to vpohode jinak sem nadsenej zati i ta pristrojovka hlavne vecer no
zdravim mam najeto 2500 km a uz to radi trochu lepe tak snad bude vse OK