tos dobře našel. blbý je, že většina servisů u toho sundavá palici, takže to vyjde na dost peněz. podle mě to bylo ještě horší než ze mi teď lantra žere olej, protože ta nehulí ani nesmrdí. Kdežto scoupo jsem nastartoval a když někdo stál za autem tak jsem ho div neudusil

mě ta oprava vyšla na 11.000 korun, ale dělala se u toho ještě vodní pumpa a možná ještě něco - už si to moc nepamatuji. auto fičí doteď a je to víc jak 5 let
Nejlepší možnost je, že si to zvládneš udělat sám. no, není to zase tak složité ani obtížné - dělal jsem to i sám na druhém scoupe, co jsem pak měl pro zábavu. hlavně jestli máš vybavení, tj. garáž, pořádný nářadí, momenťák a čas.
na rez bych se už určitě vykašlal, chce to posoudit v jakém je to stavu celkově. puchýřky na lemech si zaplácáš sám za par kaček, ale problém by byla koroze prahů, podběhů, což je často v oblasti jejich spoje. tam bych zkušil štouchat šroubovákem

taky pozor na nápravy, pořádně prohlídni spodek - ať se pak nedivíš. to mě kdysi také stálo dost peněz a co jsem od té doby viděl scoupéčka tak bejvaj KO i ty které byli před pár lety výstavní.