Vibrace při studených startech

Santa Fe druhé generace, 2006 -2012

Moderátoři: miooo, Moderátoři

Odpovědět
Krwell
*
Kontaktovat uživatele:

Vibrace při studených startech

Příspěvek od Krwell »

Zdravím, asi před týdnem jsem mi stalo, že když mi auto stojí přes noc a ráno chci vyjet a nastartuju, tak ještě tak 15 vteřin než se auto zahřeje tak se klepe. Stává se mi to akorád když je auto studený, pak když nastartuju kdykoliv když je auto zahřátý tak v pohodě. Mohl by mi někdo poradit co s tím, nebo co to dělá? Nechce se mi rovnou letět do servisu a nechat tam měsíční vejplatu :) Dík
Hyundai Santa Fe 2,2 CRDi Elegance
Reklama

Standa Fe
*

Re: Vibrace při studených startech

Příspěvek od Standa Fe »

Ahoj. Sice mě to zatím na mojí Santě nepotkalo. ale tipnul bych to na nefunkční jeden žhavič. Motor (pokud nejsou mrazy) naskočí na 3 válce a za těch cca 15 vteřin se ten 4 přidá. Teplý motor už potom prakticky žhavit nepotřebuje a běží pravidelně.
Standa Fe a béžová Santa 2007 2,2 AT Elegence
Standa Fe a béžový mazel Santa 2,2 AT Elegance
Krwell
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krwell »

takže do servisu budu muset tak jako tak :)
Krwell
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krwell »

tak mi v servisu vrátili auto s tím, že jsem s autem někde musel dostat ránu do podvozku (o čemž nevim) a že přidělali nějakej plast, kterej tam nedržel úplně, což mi ale připadá jako totální kravina, to by to auto vibrovalo i při jízdě a ne jenom při startech, dost pochybuju, že ten plast nějakej si zavibroval jenom když jsem nastartoval a pak se mu už nechtělo tak toho nechal. Uvidim jak to bude až trochu klesnou zase teploty :(
Standa Fe
*

Příspěvek od Standa Fe »

Nojo, vždyť jsi nenapsal, že ti na autě něco drnčí, ale že se auto klepe. Nepřesné zadání ti dá málokdy správné řešení, ještě že jsi nezačal rovnou rozebírat motor. Hlavní je, že už máš klid :D .
Ahoj, Standa Fe
Standa Fe a béžový mazel Santa 2,2 AT Elegance
Odpovědět

Zpět na „SANTA FE II“