Dovoz auta z rakouska
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Dovoz auta z rakouska
Čau lidi. Prosím, neřvěte, sice to tady nepatří, ale prosím o pomoc. Chci si auto koupit a dovézt z Rakouska, jenže jsem narazil na problém, že nemám žádné adresy inzertních serverů a tudíž si nemůžu vybrat žádnou kárku. Prosím, pomozte. Budu rád za jakoukoli adresu (ale pouze Rakousko). Díky a nezlobte se, že to tady nepatří. Požádám pak admina, aby ty příspěvky smazal. Díky. Čau
Autodíly mám od Autojazz.cz
- Reklama
Par adres s vyhledavanim na Rakousko mam, ale proc chces konkretne Rakousko? Uprimne v tom moc vyhod neni...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Proč? Tam se auto levněji koupit nedá? Já myslel, že je to jako v Německu. Ale Německo je docela daleko. Tak mi poraď, kde koupit. Každé rady si cením. Díky
Autodíly mám od Autojazz.cz
Aha, tak to promin, jsi ze severni Moravy..co vim, tak rakousko levnejsi neni, spis Svycarsko.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP