1/ motorek stěračů funguje 2/ pojistka vyměněná, ALE po zapnutí stěračů nestírají, jenom to v nich cukne a když jsou stěrače vypnuté jakoby se pořád spouští, ale nestírají. Co to může být za závadu?
Prasklá nějaká pružina? Nějaký vadný kontakt, že to probíjí? Vůbec netuším.
stěrače nestírají
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Re: stěrače nestírají
Projít a pročistit veškeré kontakty, promazat táhla a průchodky karosérií. Zkontrolovat spoj mezi motorkem a táhly a pak pokud toto vše bude OK začít pěkně od páčky.........
.........
Rozdel poruchu na časti, aby si zbytočne nerozobral polovicu auta.
Zapol by som stierače na trvalý beh, alebo cyklovač, a meral by som prítomnosť 12V na motorčeku.
Ak sa tam 12V objaví, vylúčil by som v prvom kole páčku,kabeláž...a venoval by som sa motorčeku,tiahlam..... ak sa neobjaví, hladal by som v kábloch.Ale nie 12V cez skúšačku, ale dal by som miesto motorčeka žiarovku.
Zapol by som stierače na trvalý beh, alebo cyklovač, a meral by som prítomnosť 12V na motorčeku.
Ak sa tam 12V objaví, vylúčil by som v prvom kole páčku,kabeláž...a venoval by som sa motorčeku,tiahlam..... ak sa neobjaví, hladal by som v kábloch.Ale nie 12V cez skúšačku, ale dal by som miesto motorčeka žiarovku.
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Jednoduchá rada,musíš pořádně prostříkat tam na čem jsou přidělaný celý stěrače,po čase to zatuhne a buďto to pomůže nebo výměna.
Já to občas prostříkám WD40 stalo se mi to samý při cestě na sraz na Moravu a to zrovna pršelo.
Já to občas prostříkám WD40 stalo se mi to samý při cestě na sraz na Moravu a to zrovna pršelo.
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003